/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
721
21-12-08
20
Hvor købes grønkål i Kbh? (12)
cristian2
722
20-12-08
200
stegepander (19)
blunderbuss
723
17-12-08
50
Æble Chutney (2)
sp4nker
724
16-12-08
200
Mad til mange mennesker (8)
loef
725
16-12-08
100
Kan men fryse remoulade (9)
jesper.s
726
15-12-08
50
Dansk rødvin (5)
tararam
727
14-12-08
50
Oksebryst - til hvad ? (20)
tararam
728
14-12-08
50
Nemme opskrifter. (10)
Reichstein
729
13-12-08
200
Køb af god Hamb.ryg Hvidovre (9)
bantam
730
12-12-08
50
Flæskesylt (13)
vvdriver
731
10-12-08
95
boller op (25)
svendgiversen
732
09-12-08
100
klejner (19)
Tilde38
733
09-12-08
100
Frisk ingefær (10)
FrejaFlop
734
09-12-08
100
Gløg: Hvor meget (14)
frieda
735
07-12-08
100
Varmekasse (13)
ram10
[721-735] af 2084
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
690
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
855
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
925
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
629
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
898
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2162
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
693
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1536
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
866
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
991
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
833
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1026
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1248
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
902
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
826
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
721
07-02-10
Scrambled eggs (13)
Steen
722
07-02-10
En lille, uvidenskabelig undersøgelse (8)
Jens Bruun
723
07-02-10
Farven på Bernaise/Hollandaise. (9)
POL
724
06-02-10
Re: jaka-hjlp (1)
Frank Løkkega...
725
05-02-10
Snak om kødklister i 1990'ene? (14)
Peter Knutsen
726
02-02-10
Hvor lang tid (3)
S.B.
727
02-02-10
Krabbeklør (3)
Aksel
728
01-02-10
Pulled Pork.. (2)
J.K.A
729
01-02-10
jaka-hjælp (12)
Ralph
730
01-02-10
Rokkevinge (5)
Jens Bruun
731
01-02-10
Romkugler (8)
Max
732
31-01-10
Madvarer næsten tøet op i fryser (1)
Lars Thomsen ...
733
31-01-10
Frysning af pandekager (4)
helle
734
30-01-10
søger opskrift på mozzarellaost (2)
B.K.
735
29-01-10
Re: Kan man lave anderillette af en dse (0)
Frank Løkkega...
[721-735] af 12878
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408617
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.