|
| Hvor lang tid Fra : S.B. |
Dato : 02-02-10 21:37 |
|
Lader i jeres køkkenmaskine stå og ælte dejen, når i laver
franskbrød/boller?
Søren
| |
Gert Krabsen (02-02-2010)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 02-02-10 22:08 |
|
S.B. skrev:
> Lader i jeres køkkenmaskine stå og ælte dejen, når i laver
> franskbrød/boller?
Min køkkenmaskine er håndkraft, og der er svaret:
Brød: 2-3 minutter - og det er ikke en trykfejl. Men jeg bruger altid
langtidshævning og kan derfor bruge en blød dej.
Boller formentlig en anelse længere, fordi dejen er lidt fastere; lad os
sige 3-4 minutter.
| |
RHjorth (03-02-2010)
| Kommentar Fra : RHjorth |
Dato : 03-02-10 08:25 |
|
On Feb 2, 9:37 pm, "S.B." <sobo@[slettes]ofir.dk> wrote:
> Lader i jeres k kkenmaskine st og lte dejen, n r i laver
> franskbr d/boller?
>
> S ren
I æltemaskinen får dej typisk 5-10 minutter; men det er en relativ
blød dej der ofte langtidshæver
| |
S.B. (03-02-2010)
| Kommentar Fra : S.B. |
Dato : 03-02-10 23:26 |
|
"RHjorth" <renehjorth@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:54f8e1e2-f0f7-44ea-b478-8eb33ed505d3@v25g2000yqk.googlegroups.com...
On Feb 2, 9:37 pm, "S.B." <sobo@[slettes]ofir.dk> wrote:
> Lader i jeres k kkenmaskine st og lte dejen, n r i laver
> franskbr d/boller?
>
> S ren
I æltemaskinen får dej typisk 5-10 minutter; men det er en relativ
blød dej der ofte langtidshæver
Synes bare dejen hænger fast på krogen og så bare rotere med rundt, giver
vist ikke den store æltevirkning
Søren
| |
|
|