/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
151
04-05-13
100
Mazarinkage med jordbær (3)
PrivateDK
152
24-04-13
100
Gryderet med lam (4)
pifo
153
15-04-13
100
palmin (4)
anva
154
14-04-13
100
Dehydrator /tørremaskine (18)
pifo
155
05-04-13
100
Kagecreme? (11)
o.v.n.
156
30-03-13
300
Hvor søren blev opskriften af? (6)
pifo
157
26-03-13
100
Bønnespirer på dåse - udgået? (5)
lgs
158
25-03-13
300
Hjælp til frysning (8)
swarn
159
19-03-13
100
Frilands/økologisk gris og lam (10)
plimgøj
160
18-03-13
38
Papir-servietter (6)
winetaster
161
12-03-13
500
Til smuller54 (2)
bentjuul
162
12-03-13
500
Til Pifo (2)
bentjuul
163
12-03-13
500
Til Eyvind (2)
bentjuul
164
11-03-13
500
kødbolle tang købes (22)
bentjuul
165
27-02-13
200
Bageforme går i opløsning. (14)
prio
[151-165] af 2084
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1010
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
862
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
560
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1400
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
676
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
580
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
827
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
704
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1793
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1749
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
584
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1952
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2107
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
860
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1719
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
646
03-04-10
Lille historie og spørgsmål (16)
Pernille Højg...
647
03-04-10
Sweet potato (4)
Morten HJ
648
02-04-10
saftigt brød fra egypten? (0)
Michael 'silv...
649
01-04-10
Stegetid for vildsvinekølle (6)
Kurt Hansen
650
30-03-10
Maultasche (8)
Jørgen
651
28-03-10
God restaurant i København? :) (1)
Carsten Stage
652
28-03-10
Et tankeeksperiment (15)
Niels
653
27-03-10
Flæskesteg for ABSOLUT dummies. (2)
Nana
654
27-03-10
Mørbrad i butterdej (2)
655
27-03-10
Rå tigerrejer (22)
Heidi
656
26-03-10
Ricotta/hytteost smag? (9)
Linde
657
24-03-10
Partering af lam.... (9)
uh
658
23-03-10
Islagkage (0)
S.B.
659
23-03-10
Spansk vin (5)
Rune Trusell
660
21-03-10
Berberiandebryst (6)
Aksel
[646-660] af 12878
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.