/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
31
23-01-17
100
Flødeboller (3)
Sandvad261
32
19-12-16
300
KRANSEKAGE HÆNGER I (4)
AG112
33
02-12-16
100
Rugbrød MED gær UDEN hvedemel (12)
helpmeifyoucan
34
01-12-16
100
Gryder (13)
omahexen
35
03-11-16
120
Suppe, steg og is (11)
svendgiversen
36
09-07-16
300
Almindelige eller glas kartofler. (24)
vedikkealt
37
14-06-16
100
Ikke surrøget (14)
svendgiversen
38
04-06-16
100
Ankarsrum Assistent (9)
Sandvad261
39
02-06-16
100
Syltede cherrytomater (røde) (5)
jesper.s
40
31-03-16
50
Bagemaskine (6)
mig-selv
41
23-03-16
85
Velegnet til induktion (15)
svendgiversen
42
04-02-16
200
Trykkoger opskriftbog (7)
jesper.s
43
25-01-16
84
wokmad (9)
svendgiversen
44
07-01-16
200
Kniv til at fjerne ribben (3)
jesper.s
45
16-12-15
100
Tips til Bøf stroganoff (11)
lham
[31-45] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1015
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
870
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
565
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1408
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
682
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
588
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
835
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
713
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1803
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1754
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
590
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1961
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2111
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
866
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1723
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1
24-11-11
Poulard eller agerhøne? (5)
Børge Jensen
2
23-11-11
Flæskesteg (6)
Bo M Mogensen
3
23-11-11
Rødkål (3)
moster
4
21-11-11
Sikkert lettere OT, men ikke hel (9)
Hr. X
5
20-11-11
Røget torskerogn (2)
Martin Larsen
6
19-11-11
Stevia (9)
Lars Kongshøj
7
19-11-11
kartoffel-porre suppe (2)
søren brix
8
12-11-11
Popcorn i mikroovn (0)
Hauge
9
12-11-11
Hjælp til amerikansk opskrift (måle (12)
David Schjelde
10
08-11-11
Jamie Oliver stegepande - skod? (25)
Hans Mouridsen
11
08-11-11
Nem,Hurtig,God Madplan! (6)
Peter Nicolay...
12
07-11-11
Røget fasanbryst (2)
Kay-Verner
13
06-11-11
Varm chokolade (2)
Max
14
06-11-11
99% Chokolade (12)
Lars Kongshøj
15
06-11-11
Danmark og Leverpostej! (16)
Peter Nicolay...
[1-15] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408917
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.