/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
181
29-12-12
200
Bedste idé til nytårs-desserten (6)
pifo
182
28-12-12
50
Tunmousse (9)
Chirkeline
183
28-12-12
200
Kalvemørbrad nytårsaften& chokolademouse (4)
steenfibiger
184
27-12-12
200
indbagt laks (2)
jakobal
185
25-12-12
50
langtidsstegning ribbensteg - dagen før? (11)
ingelein
186
23-12-12
100
Forslag til julemiddag (9)
o.v.n.
187
21-12-12
50
Hvilken chokolade til frugtsalaten (7)
ingelein
188
21-12-12
50
Skære fedtkirtler af anderumpen? (7)
ingelein
189
14-12-12
54
Katastrofe Klejne Kogning (18)
svendgiversen
190
13-12-12
100
Efter bagning (9)
o.v.n.
191
10-12-12
500
"Kaffebrygger" (15)
ans
192
06-12-12
300
Jeres bedste opskrift på stegte sild (10)
smuller54
193
30-11-12
300
Freida. (7)
piaskov
194
30-11-12
300
Karrysalat. (16)
piaskov
195
26-11-12
50
Sprøjtepose til vaniljekranse - hvilken? (38)
ingelein
[181-195] af 2082
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
993
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
823
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1379
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
673
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
536
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
783
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
658
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1748
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1731
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1912
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2101
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
856
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1710
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
376
04-11-10
Kartoffelmos bomber (0)
Ditte/Simba
377
02-11-10
rødvinsmarineret flanksteak (11)
Ditte/Simba
378
02-11-10
Holde mad varm (6)
Ralph
379
30-10-10
Snart Jul: FLÆSKESTEG eller ANDESTEG? (15)
At Æde er Fedt
380
29-10-10
KB Nisseøl - Hvidtøl (12)
Jens Olsen
381
29-10-10
Øl til and? (10)
Steffen
382
28-10-10
Rørvig salat. (2)
hellerup
383
28-10-10
tør flæske steg kan den redes ? (9)
Bo M. Mogensen
384
28-10-10
minut polenta (9)
helle
385
25-10-10
Raw food - kan det nedfryses ? (5)
Per
386
25-10-10
er det her et godt køb ? (køkkenmaski (31)
Bo M. Mogensen
387
23-10-10
Kokosmælk (18)
Harry Lund
388
22-10-10
Natmad (10)
Aksel
389
21-10-10
Re: Boller i Karry (0)
Frank Løkkeg...
390
20-10-10
Boller i Karry (5)
Soren 'theDiv...
[376-390] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177460
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408201
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.