|
| Natmad Fra : Aksel |
Dato : 22-10-10 11:26 |
|
Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg -
helst med andefedt - og hemmekogt lårtunge - dog med købt sky. En herlig,
smagfuld, velafballanceret mundfuld inden sengetid.
Er der noget bedre?
Mvh
Aksel
| |
smiley (22-10-2010)
| Kommentar Fra : smiley |
Dato : 22-10-10 13:03 |
|
On 22-10-2010 12:25, Aksel wrote:
> Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg -
> helst med andefedt - og hemmekogt lårtunge - dog med købt sky. En herlig,
> smagfuld, velafballanceret mundfuld inden sengetid.
> Er der noget bedre?
> Mvh
> Aksel
Hvilken sky bruger du.. De fleste smager
af suppe terning.
En anden traditionel natmad er løgsuppe
med gratineret brød/ost på toppen.
-max-
| |
Kurt Hansen (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Kurt Hansen |
Dato : 22-10-10 14:18 |
|
On Fri, 22 Oct 2010 12:25:59 +0200, "Aksel" <Aksel@hotmail.com> wrote:
>Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg -
>helst med andefedt - og hemmekogt lårtunge - dog med købt sky. En herlig,
>smagfuld, velafballanceret mundfuld inden sengetid.
>Er der noget bedre?
En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
| |
smiley (22-10-2010)
| Kommentar Fra : smiley |
Dato : 22-10-10 15:34 |
|
On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>
> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
-max-
| |
Aksel (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 22-10-10 15:58 |
|
"smiley" <smileymaxphoto@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:4cc1a0b8$0$23755$14726298@news.sunsite.dk...
> On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
> Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
> -max-
Nej, for søren, man har da ikke behov for en stor ret blodpølse, lige inden
man skal i seng.
Et enkelt stykke Dyrlægens Natmad er mere passende, og ingredienserne har
man som regel lige ved hånden - uden kogning og den slags.
Vores sky er fra Brugsens slagter og er såmænd antagelig.
Mvh
Aksel
| |
Kurt Hansen (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Kurt Hansen |
Dato : 22-10-10 16:30 |
|
On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
wrote:
>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
rose"), må du vende ryggen til
| |
Kurt Hansen (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Kurt Hansen |
Dato : 22-10-10 16:31 |
|
On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
wrote:
>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
rose"), må du vende ryggen til
| |
Kurt Hansen (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Kurt Hansen |
Dato : 22-10-10 19:36 |
|
On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
wrote:
>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
rose"), må du vende ryggen til
| |
Aksel (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 22-10-10 22:11 |
|
"Kurt Hansen" <kurt@ugyldig.dk> skrev i en meddelelse
news:ccm3c6l8vpu2ngrutbokntc8itkbr5h35g@4ax.com...
> On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
> wrote:
>
>>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>>
>>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>>
>>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
>
> Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
> som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
> tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
> rose"), må du vende ryggen til
Brahms violinkoncert kunne jeg sagtens gå med til, men en stor portion
blodpølse m. sirup og allerværst: Varm kakaomælk (!!!) - det er li´godt for
meget. Velbekomme!
Mvh
Aksel
| |
Ralph (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 22-10-10 17:12 |
|
"Aksel" <Aksel@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:r6OdnWHt1q1e-1zRnZ2dnUVZ8ridnZ2d@giganews.com...
> Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg >
> Er der noget bedre?
Vores natmad er blevet barberet en del ned, den startede med et par skiver
toastbrød, ristet, serveret med 4-5 oliven, et par terninger feta, lidt
chorizopølse, et par stænger god ost, lidt hvidløgsost, evt. en skive
blåskimmelost, lidt chilipasta, gerne guacemole, og selvf. et glas rødvin.
Nu får vi: Vinen bibeholdt og så een (arh. måske to) kiks (grove
naturligvis) med en skive af ostehandlerens stærkeste MAGRE ost.
Alternativt deler vi (konen og jeg) en toast(grov naturligvis) med f.eks.
spegepølse, oliventapenade og blåskimmelost.
Jeg synes ikke vi er gået ned i livskvalitet, den gode samvittighed gør
meget.
Når det så er sagt så får vi også dyrlægens natmad med både øl og snaps, dog
til frokost og ikke så tit.
--
Ralph
| |
Max (22-10-2010)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 22-10-10 17:48 |
|
Hej Aksel
> Er der noget bedre?
Ja, ikke at spise inden man går i seng.
--
Mvh
Max
| |
|
|