/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
723
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
887
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
952
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
651
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
927
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2182
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
715
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1556
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
897
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
1020
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
855
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1051
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1273
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
929
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
848
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
796
25-12-09
Bagemaskine (24)
797
25-12-09
marcipan som "skiller" - bliver oliere... (8)
uh
798
25-12-09
Splittet ris a la mande (0)
Ellap
799
23-12-09
risalamande og mandel essens (8)
Brian Svendsen
800
23-12-09
2 ænder i en ovn? (2)
Bjarne Jensen
801
23-12-09
juleand (12)
kjaer
802
22-12-09
rester af en and hvad at gøre ? (5)
Bo M Mogensen
803
22-12-09
Julesylten er brændt på, kan den reddes? (5)
Charlotte P. ...
804
22-12-09
Honningkage (0)
Kiki
805
21-12-09
Sveske/æble-fyld (5)
Sybil
806
21-12-09
Anderillette (5)
POL
807
20-12-09
Engelsk sennep, Hvor? (6)
Erik Poulsen
808
20-12-09
Dr oetkers Mama di Casa pizza (3)
P.N.
809
20-12-09
Sous vide - rullepølsetemperatur? (7)
Fred Thiesen
810
19-12-09
And for begyndere (4)
Sybil
[796-810] af 12878
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408921
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.