|
| Sveske/æble-fyld Fra : Sybil |
Dato : 21-12-09 20:37 |
|
Hej
Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
Mvh
Majken
| |
Ralph (21-12-2009)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 21-12-09 21:50 |
|
"Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
Jeg har brugt dem rå de sidste 20 år - efter min mors opskrift - med salt,
peber, ingefær og appelsinsaft, men nu siger Camilla Plum det skal svitses
med rødløg, ellers samme ingredienser, det har jeg så tænkt mig at prøve i
år. Så svaret må være ja eller nej.
--
Ralph
| |
Sybil (22-12-2009)
| Kommentar Fra : Sybil |
Dato : 22-12-09 09:14 |
|
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote in message
news:4b2fdf7c$0$56768$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> "Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
> news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
>> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
>> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>
> Jeg har brugt dem rå de sidste 20 år - efter min mors opskrift - med salt,
> peber, ingefær og appelsinsaft, men nu siger Camilla Plum det skal svitses
> med rødløg, ellers samme ingredienser, det har jeg så tænkt mig at prøve i
> år. Så svaret må være ja eller nej.
>
> --
> Ralph
Mange tak
Jeg tror jeg lige steger det lidt inden det kommer i anden
Majken
| |
Margit (22-12-2009)
| Kommentar Fra : Margit |
Dato : 22-12-09 00:38 |
|
"Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
> Hej
>
> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>
> Mvh
> Majken
Jeg har lige stegt den ligesom Camilla Plum gjorde i fjernsynet i aftes -
altså
svitset fyld. Den er blevet rigtig fin. Du kan se udsendelsen på DR's
hjemmeside.
DR2 fra i aftes.
Hilsen Margit
| |
Sybil (22-12-2009)
| Kommentar Fra : Sybil |
Dato : 22-12-09 09:15 |
|
"Margit" <hassel@mail.dk> wrote in message
news:4b3006f7$0$56791$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
> news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
>> Hej
>>
>> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
>> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>>
>> Mvh
>> Majken
>
> Jeg har lige stegt den ligesom Camilla Plum gjorde i fjernsynet i aftes -
> altså
> svitset fyld. Den er blevet rigtig fin. Du kan se udsendelsen på DR's
> hjemmeside.
> DR2 fra i aftes.
>
> Hilsen Margit
Hej
Jeg kiggede på opskrifterne fra det program, men der var ikke en for fyld,
så jeg troede ikke hun havde fyld i anden.
Jeg kigger på programmet
Majken
| |
T (22-12-2009)
| Kommentar Fra : T |
Dato : 22-12-09 12:15 |
|
"Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i meddelelsen
news:0036356f$0$22845$c3e8da3@news.astraweb.com...
>
> "Margit" <hassel@mail.dk> wrote in message
> news:4b3006f7$0$56791$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>
>> "Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
>> news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
>>> Hej
>>>
>>> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler
>>> så tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>>>
>>> Mvh
>>> Majken
>>
>> Jeg har lige stegt den ligesom Camilla Plum gjorde i fjernsynet i aftes -
>> altså
>> svitset fyld. Den er blevet rigtig fin. Du kan se udsendelsen på DR's
>> hjemmeside.
>> DR2 fra i aftes.
>>
>> Hilsen Margit
>
> Hej
>
> Jeg kiggede på opskrifterne fra det program, men der var ikke en for fyld,
> så jeg troede ikke hun havde fyld i anden.
>
> Jeg kigger på programmet
>
> Majken
Hej Majek og andre
Det skal ikke svitses først.
Æbler skæres ud i mindre både som så blandes med svesker (uden sten).
Fyld det så ind i anden, og luk den godt til.
Steg den så som du ønsker.
For mit vedkommende sættes anden ind i en meget varm ovn i ca. ½ time. Lige
så den tager lidt farve.
Derefter steges den i 6 timer på 62 grader, hvis den stadigvæk mangler lidt
farve får den det til sidst.
Jeg vender anden 1 gang i timen.
Lader den så ligge lidt inden serveringen.
Perfekt mør.
Ved godt der findes mange forskellige måde, men den her lykkes altid for os.
Hilsen
T
| |
|
|