|
| Dr oetkers Mama di Casa pizza Fra : P.N. |
Dato : 20-12-09 16:27 |
|
Jeg har et par gange købt Dr Oetkers Mama di Casa pizza i supermarkedet, det
er den pizza der har en pap-plade i bunden, jeg har fulgt anvisningen der
siger at den skal varmes op på 250 grader i 15 minutter, problemet er at når
den er færdig er dejen ind i midten nærmest ubagt hvilket er et gastronomisk
anti-klimax.
| |
John Senius-Jørgense~ (20-12-2009)
| Kommentar Fra : John Senius-Jørgense~ |
Dato : 20-12-09 17:11 |
|
Hmmmm som jeg ser det, er pizzaén netop IKKE færdig.
Der er 3 muligheder:
1. Bag den lidt længere
2. Stil den på en pizzasten der er forvarmet
3. og nok det bedste forslag jeg kan komme på.
STOP med at købe pizzaér der har "indbygget papplader" - og lignede
produkter
Så lang tid tager det ikke at bage en pizza fra start, at det retfærdiggør
det betydelige kvallitetstab, der er er "indbygget" i frosne pizzaer.
Med velig hilsen
John Senius-Jørgensen
"P.N." <pn@hotmail.com> skrev i en meddelelse news:hglfms$s2a$1@aioe.org...
> Jeg har et par gange købt Dr Oetkers Mama di Casa pizza i supermarkedet,
> det er den pizza der har en pap-plade i bunden, jeg har fulgt anvisningen
> der siger at den skal varmes op på 250 grader i 15 minutter, problemet er
> at når den er færdig er dejen ind i midten nærmest ubagt hvilket er et
> gastronomisk anti-klimax.
>
| |
Ralph (20-12-2009)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 20-12-09 18:37 |
|
"John Senius-Jørgensen" <12jsj@senius12.dk_fjern_alle_tal> skrev i en
meddelelse news:4b2e4c85$0$36576$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> der siger at den skal varmes op på 250 grader i 15 minutter, problemet er
Hvor smart er det at købe en tv-dinner der skal have dobbelt så lang tid i
ovn som een lavet fra bunden?
Jeg laver altid ca. 10 pizzaer ad gangen, på dagen spiser vi 5, så er der 5
klar-til-brug i køleskab, rulle dej ud, tomatsovs på, ost, fyld og så 7-8
minutter på nederste hylde i ovnen ved 250 grader bundvarme - det er faktisk
ikke så svært, og efter to-tre dage er alle pizzaer spist - familie på fem.
--
Ralph
| |
Niels Jørgen Kruse (20-12-2009)
| Kommentar Fra : Niels Jørgen Kruse |
Dato : 20-12-09 18:48 |
|
P.N. <pn@hotmail.com> wrote:
> Jeg har et par gange købt Dr Oetkers Mama di Casa pizza i supermarkedet, det
> er den pizza der har en pap-plade i bunden, jeg har fulgt anvisningen der
> siger at den skal varmes op på 250 grader i 15 minutter, problemet er at når
> den er færdig er dejen ind i midten nærmest ubagt hvilket er et gastronomisk
> anti-klimax.
Er din ovn 250 grader når pizzaen sættes ind? Det siger anvisningen.
Prøv at give den noget grill også, det hjælper med at varme fyldet.
Pappladen skal fjernes inden bagning.
Jeg har en gasovn med grill og bruger at sætte pizzaen i kold ovn med
grill og gassen på max med lukket låge. Efter 6-7 minutter er ovnen oppe
på 300 grader (ifølge et løst ovntermometer, det kan være påvirket af
strålevarmen) og der er begyndt at komme de første brune pletter på
kanten. Så slukker jeg for det hele og pizzaen bager færdig 8-10
minutter. Så er ovnen nede på omkring 200 grader.
--
Mvh./Regards, Niels Jørgen Kruse, Vanløse, Denmark
| |
|
|