/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
121
17-10-13
50
UHT mælk (3)
mig-selv
122
16-10-13
500
Æggebære med skruelåg (50)
Rustica.dk
123
06-10-13
500
Køb af ny stegegryde. (12)
vedikkealt
124
29-09-13
50
Kan jeg fryse færdig æbleflæsk? (10)
ingelein
125
27-09-13
100
Kan æblesaft til gele fryses? (4)
ingelein
126
20-09-13
50
Et stativ til gelepose? (4)
ingelein
127
11-09-13
100
Emalje- eller plasticskilt til mad (12)
winetaster
128
10-09-13
50
Glykose (18)
Sandvad261
129
08-09-13
100
Karrysalat?? (22)
werter
130
04-09-13
100
Mør kylling? (6)
ruder4
131
02-09-13
67
Kun kujer til aften (17)
svendgiversen
132
20-08-13
40
Hvor køber man frosne foreller? (6)
cristian2
133
17-08-13
500
smuller54 (5)
bentjuul
134
12-08-13
500
Karrysuppe (5)
bentjuul
135
28-07-13
50
Mad i varmen (5)
guenter
[121-135] af 2082
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
991
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
821
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1379
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
672
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
534
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
780
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
656
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1744
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1730
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1909
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2100
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
855
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1709
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
421
19-09-10
Chili Con Carne (19)
Martin Larsen
422
19-09-10
Grappa - en overset delikatesse? (4)
Jens Bruun
423
19-09-10
når man dobler en opskrift? (11)
sigurno
424
19-09-10
hvidvinseddike ? (1)
erikrn
425
18-09-10
mine røre maskiner brænder sammen : (8)
Bo M. Mogensen
426
18-09-10
En herlig frokostret til 2 pers. (6)
Aksel
427
17-09-10
Ha, fandt mine saltagurker :-) (0)
Klaus Andersen
428
16-09-10
Saltagurker WOW! (8)
Linde
429
14-09-10
Ungarsk gullash John Price (18)
430
14-09-10
endnu en whiskey (1)
431
14-09-10
Bourbon (0)
Aksel
432
14-09-10
Bourban (1)
Aksel
433
14-09-10
Frøbytte (3)
Niels
434
14-09-10
Stødt ingefær. (1)
hellerup
435
13-09-10
Habenero chili flakes (0)
Karsten H. La...
[421-435] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408193
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.