/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
En herlig frokostret til 2 pers.
Fra : Aksel


Dato : 18-09-10 14:32

1kg muslinger renses
40 g smør lunes i en ret stor gryde
Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
svitses.
1 flaske tør hvidvin hældes i, og når det hele koger, hældes muslingerne, en
god tskf salt samt lidt porre - top/eller flækket - i og det hele koger
svagt i 10 minutter.
For pokker så godt det smager - både muslinger og ikke mindst "suppen".
Måske et par flutes dertil.
Mvh
Aksel




 
 
smiley (18-09-2010)
Kommentar
Fra : smiley


Dato : 18-09-10 15:26

On 18-09-2010 15:32, Aksel wrote:
> 1kg muslinger renses
> 40 g smør lunes i en ret stor gryde
> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
> svitses.
> 1 flaske tør hvidvin hældes i, og når det hele koger, hældes muslingerne, en
> god tskf salt samt lidt porre - top/eller flækket - i og det hele koger
> svagt i 10 minutter.
> For pokker så godt det smager - både muslinger og ikke mindst "suppen".
> Måske et par flutes dertil.
> Mvh
> Aksel

ja det lyder godt. -max-


Jorstein Jakobi (18-09-2010)
Kommentar
Fra : Jorstein Jakobi


Dato : 18-09-10 21:00

"Aksel" <Aksel@hotmail.com> wrote in message
newsydnY21aJLLIQnRnZ2dnUVZ8t6dnZ2d@giganews.com...
> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
> svitses.

Er det ikke en ret voldsom mængde chili til den fine muslingsmag?



Aksel (19-09-2010)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 19-09-10 09:03


"Jorstein Jakobi" <jorstein@jakobi.invalid> skrev i en meddelelse
news:i735ob$7i4$1@news.net.uni-c.dk...

>> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
>> svitses.
>
> Er det ikke en ret voldsom mængde chili til den fine muslingsmag?
>


Det vil mange utvivlsomt mene.
Jeg synes, at ingredienserne giver en fint balanceret - og kraftfuld -
smagsoplevelse.
Mvh
Aksel



søren brix (19-09-2010)
Kommentar
Fra : søren brix


Dato : 19-09-10 15:26


det lyder rigtigt lækkert.. bortset fra muslingerne.. kan den ikke laves
med andet ??

mvh

Søren

> 1kg muslinger renses
> 40 g smør lunes i en ret stor gryde
> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
> svitses.
> 1 flaske tør hvidvin hældes i, og når det hele koger, hældes muslingerne,
> en god tskf salt samt lidt porre - top/eller flækket - i og det hele
> koger svagt i 10 minutter.
> For pokker så godt det smager - både muslinger og ikke mindst "suppen".
> Måske et par flutes dertil.
> Mvh
> Aksel
>
>
>



Fred Thiesen (19-09-2010)
Kommentar
Fra : Fred Thiesen


Dato : 19-09-10 17:15

On 19.09.2010 16:25, søren brix wrote:
>
> det lyder rigtigt lækkert.. bortset fra muslingerne.. kan den ikke laves
> med andet ??
>
> mvh
>
> Søren
>

Jeg turde godt ved anledning prøve med f.es. laksefilet i terninger.

mvh

FredT

Aksel (19-09-2010)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 19-09-10 20:02


"Fred Thiesen" <Fred-thi@online.no> skrev i en meddelelse
news:WP-dnT0hivdvqwvRnZ2dnUVZ876dnZ2d@telenor.com...
> On 19.09.2010 16:25, søren brix wrote:
>>
>> det lyder rigtigt lækkert.. bortset fra muslingerne.. kan den ikke laves
>> med andet?


Nej for pokker Søren! I denne ret er der intet, der kan erstatte de
saltvandsfriske, havduftende muslinger. Det skal ikke være nogle, der
lugter af fiskemandens karklud.
Jeg forstår, at du ikke er til specielle retter som muslinger. Det er en
skam. Du skulle prøve denne ret - og blive overrasket!

Mvh
Aksel



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste