/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
796
11-08-08
50
Grøn kage m chokoladglasur (7)
nosunshine5
797
11-08-08
200
Akvavit (5)
momomo
798
09-08-08
50
printe opsk. ud (4)
piaskov
799
09-08-08
100
Sommerand (14)
Klumme
800
07-08-08
50
www.dk-kogebogen.dk (20)
Klumme
801
05-08-08
100
Hjælp til fiberrigt brød? (8)
bassenborg
802
03-08-08
100
Basmati ris (36)
Knete
803
01-08-08
100
Bearnaise sovs med alm. æg? (19)
michaelmoeslund
804
30-07-08
200
supersine669 kig hér (4)
rosekamp
805
28-07-08
100
325 g lunkent vand? (30)
Mone
806
28-07-08
300
Grønne valnødder (8)
KarlSonja
807
25-07-08
100
Friture olie??? (5)
LouisaSverige
808
24-07-08
100
rengøring af kogeplader (6)
SACA2
809
22-07-08
75
har du en Pølsehorns opskrift (13)
majsepige
810
17-07-08
200
Ribsgele igen (7)
snusi
[796-810] af 2083
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1396
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
529
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
913
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3576
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
810
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1000
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
880
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
663
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
568
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1476
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
666
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2154
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
678
opvask
aasenissum
389
03-01-06
600
gåselever
akrolle
390
23-12-05
887
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
346
28-11-10
Re: Muskatnød i fars (0)
Frank Løkkeg...
347
27-11-10
oksebryst (2)
Ralph
348
26-11-10
Muskatnød i fars (36)
Asbjørn M. Ni...
349
25-11-10
Tortillas (8)
Aksel
350
25-11-10
Bakterier i vand (6)
Bo M. Mogensen
351
25-11-10
Sej nederste del af ribbenssteg (4)
Preben
352
25-11-10
Harboe øl. (6)
Bjarne K.
353
24-11-10
Ang.:Vildtragout (2)
BM
354
22-11-10
Jødekager og Vanillekranse (2)
Ditte/Simba
355
21-11-10
Rabarber, rasp og blodpølse i madlavning (3)
Hauge
356
20-11-10
Sprøde løgringe (6)
Niels
357
19-11-10
5l ølfustage - holdbarhed åbnet (5)
Mogens
358
18-11-10
Pangasius (9)
Linde
359
17-11-10
Mere æg (22)
Preben
360
17-11-10
Nem pilning af hårdkogt æg (9)
Soren 'theDiv...
[346-360] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177467
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408283
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.