Margarinne blødgøres og sukker røres, 1 æggeblomme i af gangen, hvor der røres/piskes kraftigt imellem hver.
Det sigtede mel blandet med bagepulver samt vand, mandelessens og frugtfarve røres i dejen.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
Bages ved ca. 175 grader C i ca. 40 minutter i den nederste halvdel af ovenen.
Den afkøldede kage pyntes med chokoladeglasur.
Tips:
1 tsk. = 5 ml.
Ingredienser: 500 g. margarinne
750 g. sukker
500 g. hvedemel
6 æg
3 tsk. bagepulver
3 1/2 dl. vand
5 tsk. mandelessens
4 tsk. grøn frugtfarve
Glasue:
250 g. flormelis
1-2 spsk. kakao
½ dl. kogende vand
herfra
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=6371