/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
796
17-08-08
100
sylting henkogning af pærer (7)
1133
797
11-08-08
50
Grøn kage m chokoladglasur (7)
nosunshine5
798
11-08-08
200
Akvavit (5)
momomo
799
09-08-08
50
printe opsk. ud (4)
piaskov
800
09-08-08
100
Sommerand (14)
Klumme
801
07-08-08
50
www.dk-kogebogen.dk (20)
Klumme
802
05-08-08
100
Hjælp til fiberrigt brød? (8)
bassenborg
803
03-08-08
100
Basmati ris (36)
Knete
804
01-08-08
100
Bearnaise sovs med alm. æg? (19)
michaelmoeslund
805
30-07-08
200
supersine669 kig hér (4)
rosekamp
806
28-07-08
100
325 g lunkent vand? (30)
Mone
807
28-07-08
300
Grønne valnødder (8)
KarlSonja
808
25-07-08
100
Friture olie??? (5)
LouisaSverige
809
24-07-08
100
rengøring af kogeplader (6)
SACA2
810
22-07-08
75
har du en Pølsehorns opskrift (13)
majsepige
[796-810] af 2084
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1417
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
533
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
918
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3585
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
821
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1019
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
890
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
677
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
573
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1492
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
667
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2162
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
681
opvask
aasenissum
389
03-01-06
615
gåselever
akrolle
390
23-12-05
895
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
286
31-12-10
Ny knivblok/knivsæt (36)
Søren Bøgh Ni...
287
31-12-10
Røget lakseside (5)
Pernille Højg...
288
30-12-10
rense jomfruhummerhaler før tilberedni... (2)
Jakob
289
30-12-10
Kan sødmælk tåle at være frosset (28)
Andreas Mølle...
290
29-12-10
hvor stor en oksefilet skal vi bruge? (2)
Anders T. Nie...
291
29-12-10
Årets nytårsmenu? (16)
Jeppe Vesterg...
292
29-12-10
tiramisu haster (15)
Ralph
293
29-12-10
køkkenmaskiner, hvorfor vælge den ene ... (15)
294
28-12-10
God opskrift på Blåmuslinger som forre... (9)
Brian Vesterg...
295
28-12-10
Køkkenmaskinen Kitchen aid (4)
John
296
28-12-10
Kitchen aid (0)
John
297
27-12-10
rugbrødsopskrift? (2)
padre
298
27-12-10
Re: Mangler et par harer og kaniner (1)
Frank Løkkeg...
299
27-12-10
Svenske Hotdogs (3)
Grisen Pigson
300
27-12-10
Stegte Flæske-Basser (0)
Grisen Pigson
[286-300] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408621
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.