|
| oksebryst Fra : Ralph |
Dato : 27-11-10 02:20 |
|
Jeg har godt et kilo skamkogt oksebryst (suppe) hvad skal jeg bruge det til?
Frikasse, peberrodssovs, hacshis?? det er dejligt mørt, trævlet.
Råd?
--
Ralph
| |
Kim Schulz (27-11-2010)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 27-11-10 10:59 |
|
On Sat, 27 Nov 2010 02:19:56 +0100
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote:
> Jeg har godt et kilo skamkogt oksebryst (suppe) hvad skal jeg bruge
> det til? Frikasse, peberrodssovs, hacshis?? det er dejligt mørt,
> trævlet.
>
> Råd?
>
rist det af på en pande med knust spidskommen, chili og lignende og
server dem i en hvede tortilla med salat, dressing, salsa osv.
kim
| |
Aksel (27-11-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 27-11-10 12:20 |
|
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20101127105900.7926f1cd@megalap...
On Sat, 27 Nov 2010 02:19:56 +0100
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote:
> Jeg har godt et kilo skamkogt oksebryst (suppe) hvad skal jeg bruge
> det til? Frikasse, peberrodssovs, hacshis?? det er dejligt mørt,
> trævlet.
>
> Råd?
>
rist det af på en pande med knust spidskommen, chili og lignende og
server dem i en hvede tortilla med salat, dressing, salsa osv.
kim
- eller skær i meget tynde skiver, læg en rigelig mængde på krydderfedt
smurt godt rugbrød - drys med salt og skrabt peberrod. Frys resten - du kan
senere skære videre, selvom kødet er frosset - lettest, hvis du har en
maskine.
Mvh
Aksel
| |
|
|