/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
oksebryst
Fra : Ralph


Dato : 27-11-10 02:20

Jeg har godt et kilo skamkogt oksebryst (suppe) hvad skal jeg bruge det til?
Frikasse, peberrodssovs, hacshis?? det er dejligt mørt, trævlet.

Råd?

--
Ralph



 
 
Kim Schulz (27-11-2010)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 27-11-10 10:59

On Sat, 27 Nov 2010 02:19:56 +0100
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote:

> Jeg har godt et kilo skamkogt oksebryst (suppe) hvad skal jeg bruge
> det til? Frikasse, peberrodssovs, hacshis?? det er dejligt mørt,
> trævlet.
>
> Råd?
>
rist det af på en pande med knust spidskommen, chili og lignende og
server dem i en hvede tortilla med salat, dressing, salsa osv.

kim


Aksel (27-11-2010)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 27-11-10 12:20


"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20101127105900.7926f1cd@megalap...
On Sat, 27 Nov 2010 02:19:56 +0100
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote:

> Jeg har godt et kilo skamkogt oksebryst (suppe) hvad skal jeg bruge
> det til? Frikasse, peberrodssovs, hacshis?? det er dejligt mørt,
> trævlet.
>
> Råd?
>
rist det af på en pande med knust spidskommen, chili og lignende og
server dem i en hvede tortilla med salat, dressing, salsa osv.

kim


- eller skær i meget tynde skiver, læg en rigelig mængde på krydderfedt
smurt godt rugbrød - drys med salt og skrabt peberrod. Frys resten - du kan
senere skære videre, selvom kødet er frosset - lettest, hvis du har en
maskine.
Mvh
Aksel



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste