/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sprøde løgringe
Fra : Niels


Dato : 20-11-10 08:29

På en restaurant fik jeg serveret et stykke smørrebrød med roastbeef.
Øverst var der lækre sprøde løgringe. Hvordan laver man dem? De havde
ikke været dyppet i nogen form for dej (som amerikanernes onion rings
bliver), og det virkede heller ikke som om, at de havde været i
frituregryden.

--
Niels

 
 
Gamle (20-11-2010)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 20-11-10 20:45

Niels wrote:
> På en restaurant fik jeg serveret et stykke smørrebrød med roastbeef.
> Øverst var der lækre sprøde løgringe. Hvordan laver man dem? De havde
> ikke været dyppet i nogen form for dej (som amerikanernes onion rings
> bliver), og det virkede heller ikke som om, at de havde været i
> frituregryden.

Fra kogebogen.dk

Steg tynde løgringe og skiver af hvidløg forsigtigt i rigelig olie. Ryst
panden jævnligt. Når løgringene er smukt gyldne, lægges de på fedtsugende
papir, køler af og drysses med salt. Steg først løgene lige inden
serveringen. Steg tynde løgringe og skiver af hvidløg forsigtigt i rigelig
olie. Ryst panden jævnligt. Når løgringene er smukt gyldne, lægges de på
fedtsugende papir, køler af og drysses med salt. Steg først løgene lige
inden serveringen.

Mvh.
Torben



Niels (20-11-2010)
Kommentar
Fra : Niels


Dato : 20-11-10 13:29

>Steg tynde løgringe og skiver af hvidløg forsigtigt i rigelig
> olie. Ryst panden jævnligt. Når løgringene er smukt gyldne, lægges de på
> fedtsugende papir, køler af og drysses med salt. Steg først løgene lige
> inden serveringen.
>
> Mvh.
> Torben


Tak. Jeg måtte straks prøve det, og det blev rigtig godt. Man skal
være på vagt, for pludselig tager løgene farve. Det bliver fast
tilbehør til én af mine yndlingsretter i efterår/vinter: æbleflæsk.

--
Niels

Preben (21-11-2010)
Kommentar
Fra : Preben


Dato : 21-11-10 00:44

Den 20.11.2010 kl. 20:45 skrev Gamle <cfs4808a@post.cybercity.dk>:


> Steg tynde løgringe og skiver af hvidløg forsigtigt i rigelig olie. Ryst
> panden jævnligt. Når løgringene er smukt gyldne, lægges de på fedtsugende
> papir, køler af og drysses med salt. Steg først løgene lige inden
> serveringen. Steg tynde løgringe og skiver af hvidløg forsigtigt i
> rigelig
> olie. Ryst panden jævnligt. Når løgringene er smukt gyldne, lægges de på
> fedtsugende papir, køler af og drysses med salt. Steg først løgene lige
> inden serveringen.


Skal det gøres ad 2 gange?

--
mvh/Preben

Niels (21-11-2010)
Kommentar
Fra : Niels


Dato : 21-11-10 03:52


>
> Skal det gøres ad 2 gange?
>
> --
> mvh/Preben

Næh, én ongang er nok til at de bli'r sprøde. Til gengæld vil jeg
udelade hvidløg, eller tilsætte dem senere i stegningen, så de ikke
bliver brankede.

--
Niels

Gamle (21-11-2010)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 21-11-10 12:56

Niels wrote:
>> Skal det gøres ad 2 gange?
>>
>> --
>> mvh/Preben
>
> Næh, én ongang er nok til at de bli'r sprøde. Til gengæld vil jeg
> udelade hvidløg, eller tilsætte dem senere i stegningen, så de ikke
> bliver brankede.

Hvidløgene var med i denne opskrift som der blev sakset fra.

Mvh.
Torben



jim (01-12-2010)
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste