/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
601
15-11-09
50
Vil I æde lort, så æd det, men (25)
Krummen
602
15-11-09
10
til malmin- har du prøvet ? (2)
smuller54
603
14-11-09
50
Tomater & frysning (2)
malmin
604
14-11-09
50
Pebberfrugt og frysning (4)
malmin
605
10-11-09
200
Opskrift på sennep (18)
Krummen
606
07-11-09
120
En ret med (24)
takker
607
28-10-09
300
hvor meget skal jeg lave ??? (12)
chicapigen
608
26-10-09
100
morkler (9)
NannaFlip
609
23-10-09
200
Rustfri kødhakker (13)
vagnr
610
23-10-09
100
stegning fiskefrikadeller (19)
smuller54
611
23-10-09
50
Basilikum på frost ? (4)
malmin
612
21-10-09
100
hjemmeside kød etc (5)
edith1968
613
18-10-09
100
Pasta maskine. (9)
vedikkealt
614
17-10-09
40
Aldi opskrift? (4)
Lassepg
615
15-10-09
100
Friture (17)
refi
[601-615] af 2084
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1005
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
845
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
560
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1395
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
676
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
564
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
811
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
688
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1777
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1744
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
584
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1941
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2106
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
860
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1715
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
16
05-11-11
Flødestuvet Blomkål med Pasta! (2)
Peter Nicolay...
17
04-11-11
Sesampasta (7)
Kurt Hansen
18
03-11-11
Hvorfor spiser de altid af samme talle... (12)
Børge
19
03-11-11
lamme kølle udebenet med fyld ? (10)
Bo M Mogensen
20
03-11-11
næsen op i numsen forhindrer allergi (2)
;o)-max-
21
03-11-11
Slip let materiale til dej (2)
Niels
22
02-11-11
Pesto holdbarhed (8)
Jørgen Farum ...
23
02-11-11
svineskank igen (2)
Aksel
24
02-11-11
Indkogning (15)
25
02-11-11
Navn på ost (6)
Max
26
31-10-11
Menu til 30-års fødselsdag (12)
Hauge
27
31-10-11
Erfaring med is maskine (17)
;o)-max-
28
29-10-11
Lage til kryddersild (21)
Aksel
29
25-10-11
Lammebryst-og slag (2)
Aksel
30
25-10-11
Tanqueray No Ten. (4)
Spørgeren
[16-30] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408622
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.