/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
451
14-08-10
100
oskrifter fra femina eller alt for damer (9)
takker
452
12-08-10
110
Fadæser i køkkenet (32)
pifo
453
12-08-10
100
Gourmet mad på nettet? (12)
pifo
454
12-08-10
10
Øv Klumme - det var ikke ment sådan (7)
pifo
455
12-08-10
50
Nix pille brød (29)
Klumme
456
12-08-10
100
Optimal opbevaring af rugbrød? (16)
Megafonen
457
12-08-10
100
Picnik opskrifter (18)
Christa.N
458
11-08-10
50
Hjææælp. (3)
Basse8435
459
11-08-10
200
Køb af levende krebs i Helsingborg ? (15)
bluesky
460
11-08-10
200
krebinetter og kabonader ? (37)
NannaFlip
461
06-08-10
200
ribs (5)
snusi
462
27-07-10
200
Tørrede æbleringe/skiver bløde ? (9)
smuller54
463
27-07-10
200
tilbehør til farseret and (8)
momomo
464
26-07-10
50
Rødspætter med skind (12)
lham
465
23-07-10
200
Bedste lagkage (24)
Klumme
[451-465] af 2082
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
993
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
823
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1380
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
673
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
536
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
783
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
658
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1748
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1731
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1912
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2101
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
856
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1710
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
211
26-03-11
Den bedste kaffe (17)
212
24-03-11
den nye madpyramide (13)
;o)-max-
213
21-03-11
Hvad er "TosseSaft"? (0)
Grisen Pigson
214
19-03-11
Macoroni & Chesse fra Kraft (1)
Jesper Haaber...
215
19-03-11
Kaffefilter til stempelkande (2)
Tyt og Jakob
216
19-03-11
Friturestegt Camenbert (8)
Jørgen
217
18-03-11
Kammusling (21)
Grethe Hoff
218
18-03-11
Uha da (1)
Kurt Lund
219
18-03-11
Pig, And & ´'Cat" (0)
Grisen Pigson
220
17-03-11
Kan fedtet fra oksekødssuppen bruges? (2)
221
17-03-11
Svin og Kylling ? (1)
Grisen Pigson
222
16-03-11
Hvad til Næste Jul? (2)
Grisen Pigson
223
15-03-11
Ny og lidt fyldigere kogebog (0)
Henrik
224
15-03-11
Ugens Ret! (0)
Grisen Pigson
225
14-03-11
bønner (7)
;o)-max-
[211-225] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177460
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408201
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.