|
| Accepteret svar Fra : Stouenberg | Modtaget 110 point Dato : 12-08-10 17:25 |
| | |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 12-08-10 17:27 |
|
Hejsa.
jeg putter dem i en frysepose og lægger dem i køleskabet.
problemet med de friskbagte brød er jo netop at de ikke er tilsat noget vedere konserveringsmiddel
og derfor ikke holder sig længe.
Hvis du har mulighed for det så skær det over og put det halve i fryseren.
Lad det efterfølgende tø op i køleskab.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 12-08-10 17:43 |
|
Hvis Du bager selv må det ikke komme i plastpose før det er koldt.
| |
|
Citat HELT ærligt ....gør du selv sådan ??????????? |
- det er vel meget fornuftigt, hvis man ikke vasker hænder regelmæssigt!!! Ik'?
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 12-08-10 17:46 |
| | |
|
Men man skal ikke putte franskbrød i køleskab, da det er 2 forskellige brødtyper…
Franskbrød bliver tørt af en sådan tur…
Hvis man så vil have rugbrødet lækkert, kan man live give det nogle sekunder i microovnen, inden servering…
vh Ben
| |
| Kommentar Fra : Megafonen |
Dato : 12-08-10 18:58 |
|
Hejsa.
Dejligt med alle de gode råd.
Har desværre ikke fryser derhjemme.
Jeg er overrasket over at det ligefrem skal opbevares fugtigt i køleskab for at holde. Jeg troede faktisk det skulle opbevares tørt og med lidt lufhuller.. haha
| |
| Kommentar Fra : Megafonen |
Dato : 12-08-10 19:11 |
|
Forresten.
M13ark: Jeg køber det hos Emmerys. De har rigtig godt brød. Nogen siger det er ret dyrt, men jeg syntes at jeg får mere for pengene ved at spise rigtig godt brød. Det mætter mere og længere og er sundere.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 12-08-10 19:43 |
|
Hej
Jeg fik et godt tip forleden, som jeg selv skal afprøve. Min svigerinde køber de poser, som man slynger salat i. De har nogle lufthuller, som gør at der er luft til brødet, men samtidig holder det fugtigt. Det skulle efter hendes erfaring gøre at brødet holder sig længere.
Her om sommeren er det dog svært at opbevare brød, udenfor køleskabet, hvis det ikke bliver spist i løbet af et par dage. Så der er forskel på årstiden, medmindre man har rum i huset, som er mere kølige.
Rugbrød er jeg nødt til at opbevare i køleskab, ellers når det at mugne. Det er lidt ærgerligt med sådan et nybagt rugbrød, men jeg venter lige 1 dags tid, inden jeg sætter det på køl og det er både det jeg køber og det jeg bager.
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 12-08-10 20:18 |
|
For at undgå at brødet tørrer eller mugner lægges dett ien tæt plaspose i køleskabet. Fryseren, hvis dert er for mere end ca 1 uge.
Kølet brød får en kedelig smag, som forsvinder efter en let opvarmning på brødristeren.
I mikroovn bliver det meget let alt for tørt.
| |
|
- velbekommen og god weekend...
| |
|
Vi bager selv vort rugbrød.
- 2 store, økologiske brød ad gangen.
Dagen efter de er bagt, og har "sat" sig, skære vi det ene i 3 og det andet i 2 dele.
Det ene ½ ligger på køkkenbordet, i plasticpose, et par dage, herefter i køleskabet til det er spist.
Reste kommer på frys. (Tø's op på køl)
Dét, der undre mig er al den snak om mug!
- Jeg har aldrigoplevet vores rugbrød mugner, selvom vi rører det med hænderne.
Selv et gammelt, glemt [Flov smiley] stykke bliver kun tørt, aldrig muggent.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|