/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
406
14-12-10
20
Peppe kyllingeret op? Hjælp (7)
Nyx-x
407
08-12-10
100
Nytårsmiddag 2010 (17)
pifo
408
06-12-10
100
De satans æggeskaller. (32)
vedikkealt
409
04-12-10
500
KØDMØRNER ?? (28)
AG112
410
04-12-10
30
Brugen af et mandolinjern (5)
sne-fnug
411
03-12-10
20
Tak for Fransk Kaffe og Kage, pifo ! (2)
sne-fnug
412
02-12-10
100
moskusænder (7)
mubbur
413
28-11-10
200
Alt for meget gløgg (6)
Holst-Hansen
414
26-11-10
200
vin eller øl (13)
NannaFlip
415
24-11-10
100
hvor købe safran? (20)
rammstine33
416
21-11-10
100
pizzaovnen "le Pitchoun" (6)
michaelmoeslund
417
20-11-10
145
vok mad (16)
svendgiversen
418
19-11-10
100
Tyllesæt til kransekage (10)
TanteAnne
419
08-11-10
50
Hjææææælp (29)
Hefru
420
08-11-10
50
Gryderet (10)
Grimstrup
[406-420] af 2082
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
991
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
822
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1379
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
673
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
534
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
781
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
656
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1745
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1730
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1909
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2101
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
856
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1710
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
16
05-11-11
Flødestuvet Blomkål med Pasta! (2)
Peter Nicolay...
17
04-11-11
Sesampasta (7)
Kurt Hansen
18
03-11-11
Hvorfor spiser de altid af samme talle... (12)
Børge
19
03-11-11
lamme kølle udebenet med fyld ? (10)
Bo M Mogensen
20
03-11-11
næsen op i numsen forhindrer allergi (2)
;o)-max-
21
03-11-11
Slip let materiale til dej (2)
Niels
22
02-11-11
Pesto holdbarhed (8)
Jørgen Farum ...
23
02-11-11
svineskank igen (2)
Aksel
24
02-11-11
Indkogning (15)
25
02-11-11
Navn på ost (6)
Max
26
31-10-11
Menu til 30-års fødselsdag (12)
Hauge
27
31-10-11
Erfaring med is maskine (17)
;o)-max-
28
29-10-11
Lage til kryddersild (21)
Aksel
29
25-10-11
Lammebryst-og slag (2)
Aksel
30
25-10-11
Tanqueray No Ten. (4)
Spørgeren
[16-30] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408195
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.