Hej mubbur!
Jeg har fundet denne til dig:
Til Jul plejer vi at stege dem aften i forvejen. Således at det eneste der mangler, er en hurtig opvarmning og lidt grill så skindet bliver sprød.
Til Jul er der naturligvis æbler og svesker i.
Men til den lidt mere daglige spise kan jeg anbefale følgende:
5 mellemstore, friske figner
150 gram solbær
1 dl. god vin
100 gram uranfineret rørsukker
1 dl. Creme de cassis
4 andebryster (ca. 180 gram)
2 spsk. olie
groft salt, peber fra kværn
1,5 dl hønsefond
Skræl fignerne, put dem i en lille skål. Kog solbær, rødvin og sukker sammen og purer det i en blender.
hæld blandingen over fignerne og tilsæt creme de casis. lad fignerne marinere i køleskabet i et par dage.
Rids skindet på andebrysterne i tern. Steg dem i oile på en varm pande - skindet ned af først. Vend dem to gange så de steger to gange på fedt siden. Hold brysterne varme i ovnen. hæld hønsefond på panden og og 2 spsk af fignemarinaden, salt og peber efter behov. Opvarm fignerne i resten af marinaden.
anretning:
brysterne skæres i små skiver og hæld saften fra panden over, og pynt med figner.
tilbehør:
rodfrugter, broccoli og andet godt.
Med venlig hilsen
Sne-Fnug