/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
331
25-06-11
200
Super opskrift på kænguru tyksteg (4)
kmb1969
332
24-06-11
100
Ørreder (2)
mubbur
333
16-06-11
100
BUDDING (12)
frieda
334
16-06-11
500
Tandafbjejning (11)
lexiben2
335
16-06-11
100
Forslag til buffet med humus (7)
Birgitte32
336
12-06-11
20
Betjening af mikroovn (9)
tha1973
337
08-06-11
50
Hurtigt svar! Kogning af skinke? (3)
Creative1985
338
30-05-11
500
Spiselige planter? (9)
LarsLøkken
339
28-05-11
100
Rabarberkage (13)
pifo
340
24-05-11
50
isis Skummetmælkspulver (5)
Gigli-Chico
341
23-05-11
100
Røget laks søges (32)
o0nellie0o
342
23-05-11
20
Kan man fryse sauce? (7)
Mimsine
343
22-05-11
100
oversættelse af en opskrift (15)
bente64
344
21-05-11
100
Opskrifter på kager (3)
pifo
345
21-05-11
100
Nye kartofler (15)
ejgild01
[331-345] af 2082
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
993
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
823
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1380
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
673
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
536
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
783
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
658
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1748
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1731
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1912
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2101
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
856
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1710
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
241
28-02-11
Iberisk skinke (4)
Mogens
242
25-02-11
Siden 1883 (3)
243
25-02-11
Kondenseret mælk - til Dulce de leche ... (14)
Emil
244
22-02-11
off topick : Bananfluer ? (15)
Bo M. Mogensen
245
20-02-11
3 for 129 i SuperBest (3)
Kurt Hansen
246
19-02-11
Holbrooks Worcestershire Sauce (14)
Carsten Stage
247
19-02-11
Zoega's kaffe (0)
248
19-02-11
Zoega's kaffe (2)
Steen
249
15-02-11
Knorr Aromat 1,2 kg (20)
Edmund
250
13-02-11
Fremmed mad. (40)
Aksel
251
13-02-11
metal-ringe (5)
Mutti
252
12-02-11
Madkemi (0)
Hauge
253
09-02-11
Milkshake mix (3)
Steen F.
254
06-02-11
Andouille-pølser i Danmark (8)
Morten Hessel...
255
05-02-11
Karry pølse sovs. (2)
hellerup
[241-255] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177460
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408201
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.