/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Andouille-pølser i Danmark
Fra : Morten Hessellund


Dato : 06-02-11 11:55

Jeg er ret begejstret for cajun-retter som jambalaya og gumbo. I begge
disse indgår traditionelt andouille-pølser, som synes at være umulige
at opdrive i Danmark.

Jeg er helt med på, at de kan erstattes af andre, mere tilgængelige
pølsetyper, men kan man virkelig ikke købe andouille i Danmark?

-Morten

 
 
Max (06-02-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 06-02-11 20:17

Hej Morten

> Jeg er helt med på, at de kan erstattes af andre, mere tilgængelige
> pølsetyper, men kan man virkelig ikke købe andouille i Danmark?


Lav dem selv, så ved du også hvad der er i dem.

http://www.nolacuisine.com/2005/11/14/andouille-sausage-recipe/

--
Mvh
Max



Morten Hessellund (07-02-2011)
Kommentar
Fra : Morten Hessellund


Dato : 07-02-11 10:37

Hej Max,

> Lav dem selv, s ved du ogs hvad der er i dem.

Det må jeg tage mig sammen til at prøve, selvom det nu ville være
lettere at købe dem. Tak for linket.

Mvh Morten

Max (07-02-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 07-02-11 19:19

Hej Morten

> Det må jeg tage mig sammen til at prøve, selvom det nu ville være
> lettere at købe dem. Tak for linket.


Det har du helt ret i, men jeg har en drøm om at komme til at
lave mine egne pølser, og det smitter lidt af. Og man kan jo
håbe at det er besværret værd.

--
Mvh
Max



Kevin Borbye Edelvan~ (10-02-2011)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 10-02-11 11:19

On 7 Feb., 19:19, "Max" <Max_J...@post9.tele.dk.invalid> wrote:

> Det har du helt ret i, men jeg har en drøm om at komme til at
> lave mine egne pølser, og det smitter lidt af. Og man kan jo
> håbe at det er besværret værd.

Det er ikke mere besværligt end så megen anden madlavning, Det tager
måske en halv time at lave et par meter pølse. Jeg laver som regel den
italienske salsiccia, som man desværre ikke kan købe herhjemme. Det er
nærmest en meget grov medister smagt til med hvidvin og fennikelfrø.
Smager skønt.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Aksel (11-02-2011)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 11-02-11 13:33

Eller hvad med en gang god gammeldags fransk Andouillette? Men dem kan man
sikkert heller ikke få i DK.
Mvh
Aksel

"Kevin Borbye Edelvang" <edelvang@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:00fc25f5-7c3d-43dd-9e95-2dd4fdd7890c@w21g2000yqm.googlegroups.com...
On 7 Feb., 19:19, "Max" <Max_J...@post9.tele.dk.invalid> wrote:

> Det har du helt ret i, men jeg har en drøm om at komme til at
> lave mine egne pølser, og det smitter lidt af. Og man kan jo
> håbe at det er besværret værd.

Det er ikke mere besværligt end så megen anden madlavning, Det tager
måske en halv time at lave et par meter pølse. Jeg laver som regel den
italienske salsiccia, som man desværre ikke kan købe herhjemme. Det er
nærmest en meget grov medister smagt til med hvidvin og fennikelfrø.
Smager skønt.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang



Max (11-02-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 11-02-11 13:36

Hej Aksel

> Eller hvad med en gang god gammeldags fransk Andouillette? Men dem
> kan man sikkert heller ikke få i DK.


Du læste ikke tråden ?

Prøv at kikke på det der står øverst i indlægene, det er nemlig ikke
alle der har den uskik at skrive i toppen af indlægene.

--
Mvh
Max



Aksel (11-02-2011)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 11-02-11 22:13


"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:4d552d2b$0$56790$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej Aksel
>
>> Eller hvad med en gang god gammeldags fransk Andouillette? Men dem
>> kan man sikkert heller ikke få i DK.
>
>
> Du læste ikke tråden ?
>
> Prøv at kikke på det der står øverst i indlægene, det er nemlig ikke
> alle der har den uskik at skrive i toppen af indlægene.
>


Hej Max!
Der er vistnok forskel på den pølse tråden handler om og så den af mig
nævnte. Altså cajun contra fransk. Stor forskel. Til de franske bruges
bla.a. indvolde, og de lugter deraf, men smager særdeles godt.
Mvh
Aksel



Keysersoce (11-02-2011)
Kommentar
Fra : Keysersoce


Dato : 11-02-11 06:19

Der er vel ikke en af jer andre der allerede har været igang med en
oversættelse af denne opskrift vel ?
Den ser ud til at skulle prøves.

Engel

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste