brug google eller lån et program på biblioteket
My Mangler Just help that oversætte this Opskrift:
7 æg, der er adskilt
3 / 4 kop (150 g) sukker
Knivspids salt
1 kop (150 g) selvstændig stigende mel
Påfyldning & Glasur:
1-1/4 kopper (300 ml) mælk
1 / 4 kop (25 g) majsstivelse
1 / 4 kop (50 g) sukker
1 æggeblomme
1 kop plus 2 spiseskefulde (250 g) smør
9 ounce (250 g) halvsød chokolade
Ringe 1 / 2 kop (50 g) usødet kakaopulver, sigtet
Retninger
Fedt og mel bageplader.
Forvarm ovnen til 425 ° F (220 ° C).
For at gøre kagen, satte æggeblommer, halvdelen af ??sukker og salt i en mellemstor skål.
Beat indtil bleg og cremet, 5 til 10 minutter med en el-mixer.
Beat æggehvider, indtil stiv, og fik i den resterende sukker.
Fold ind æggeblomme blandingen.
Sigt mel over æggemassen og fold i.
Spred dejen jævnt i seks 10-tommer (25-cm) runder på tilberedt bageplader.
Bag 5 til 7 minutter, eller indtil en træ pick indsat i midten kommer ren.
Cool på stativer.
For at gøre fyldning og frosting, bland lidt mælk med majsstivelse i en mellemstor skål.
Varm resterende mælk med sukker i en lille gryde.
Rør varm mælk blandingen i blandet majsstivelse.
Retur til varme og bring det i kog under konstant omrøring.
Røre i æggeblomme hurtigt og grundigt.
Retur blandingen skål, kold.
Fløde smør indtil de er bløde derefter slå ind afkølet majsstivelse sauce en skefuld ad gangen.
Smelt 2 ounce (50 g) chokolade i en dobbelt kedel over svag varme.
Beat i majsstivelse blandet med kakaopulver.
Spred chokolade creme over kagen runder, markedsføring oven på den anden side.
Cover top og sider af kage med chokolade creme.
Opbevares i køleskab indtil sæt.
Smelt resterende chokolade og fordeles jævnt over kagen.
What is:
Majsstivelse?
Selvstændig stigende mel?
Halvsød chokolade?
Forskellen the beat and røre?