/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
541
20-02-10
30
Kan rødkålsalat tilberedes dagen før? (15)
ingelein
542
17-02-10
43
Majs franskbrød (4)
jetteirene
543
16-02-10
50
Flæskesteg + ?????? til 16 personer (25)
ingelein
544
12-02-10
100
frugtsalat (19)
bublebee
545
11-02-10
100
Flækærter og andet dk-mad brok (22)
vagnr
546
07-02-10
300
Rørsukker (11)
bauchmann
547
06-02-10
200
Syltning af skorzonerod (5)
gedestalden
548
02-02-10
100
Rosendahl Peberkværn (23)
3773
549
31-01-10
200
Blåbær muffins med cremefyld? (11)
Axelise
550
22-01-10
100
Salt (4)
bsorensenas
551
21-01-10
100
Overtræksnougat (4)
Sandvad261
552
20-01-10
100
Flødeost & frysning ? (3)
malmin
553
17-01-10
150
Mad/hygge/røget torskerogn. (220)
piaskov
554
13-01-10
200
fondue udstyr (11)
maafrandsen
555
12-01-10
50
Bagværk i mindre portioner end opskrift (16)
smuller54
[541-555] af 2083
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
995
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
830
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
675
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1734
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2104
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
858
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
241
28-02-11
Iberisk skinke (4)
Mogens
242
25-02-11
Siden 1883 (3)
243
25-02-11
Kondenseret mælk - til Dulce de leche ... (14)
Emil
244
22-02-11
off topick : Bananfluer ? (15)
Bo M. Mogensen
245
20-02-11
3 for 129 i SuperBest (3)
Kurt Hansen
246
19-02-11
Holbrooks Worcestershire Sauce (14)
Carsten Stage
247
19-02-11
Zoega's kaffe (0)
248
19-02-11
Zoega's kaffe (2)
Steen
249
15-02-11
Knorr Aromat 1,2 kg (20)
Edmund
250
13-02-11
Fremmed mad. (40)
Aksel
251
13-02-11
metal-ringe (5)
Mutti
252
12-02-11
Madkemi (0)
Hauge
253
09-02-11
Milkshake mix (3)
Steen F.
254
06-02-11
Andouille-pølser i Danmark (8)
Morten Hessel...
255
05-02-11
Karry pølse sovs. (2)
hellerup
[241-255] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177474
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408328
Brugere :
218882
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.