/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
31
02-12-16
100
Rugbrød MED gær UDEN hvedemel (12)
helpmeifyoucan
32
01-12-16
100
Gryder (13)
omahexen
33
03-11-16
120
Suppe, steg og is (11)
svendgiversen
34
09-07-16
300
Almindelige eller glas kartofler. (24)
vedikkealt
35
14-06-16
100
Ikke surrøget (14)
svendgiversen
36
04-06-16
100
Ankarsrum Assistent (9)
Sandvad261
37
02-06-16
100
Syltede cherrytomater (røde) (5)
jesper.s
38
31-03-16
50
Bagemaskine (6)
mig-selv
39
23-03-16
85
Velegnet til induktion (15)
svendgiversen
40
04-02-16
200
Trykkoger opskriftbog (7)
jesper.s
41
25-01-16
84
wokmad (9)
svendgiversen
42
07-01-16
200
Kniv til at fjerne ribben (3)
jesper.s
43
16-12-15
100
Tips til Bøf stroganoff (11)
lham
44
09-12-15
50
Kakao - uden bundfald? (14)
ingelein
45
08-12-15
100
Marcipan -holdbarhed (7)
lham
[31-45] af 2082
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1386
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
526
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
910
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3568
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
804
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
990
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
876
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
654
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
564
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1470
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
661
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2145
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
675
opvask
aasenissum
389
03-01-06
585
gåselever
akrolle
390
23-12-05
881
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
256
04-02-11
Kartofler på størrelse med ærter (10)
Janne
257
03-02-11
lammekølle (4)
H@nsen
258
30-01-11
Hvad er 'Solid vegetable shortening'? (5)
Nana
259
27-01-11
Frisk vanille (16)
Janne
260
27-01-11
Hall's lyseblå og blå bolscher indehol... (1)
Sfinksen
261
27-01-11
En krog ? (3)
Bo M Mogensen
262
25-01-11
Nigella Sativa (10)
Lars Kongshøj
263
24-01-11
Re: Webshops med mel (og mere...) (0)
Frank Løkkeg...
264
24-01-11
Køds mørhed (46)
Aksel
265
21-01-11
Konservering af hjemmelavet salsa (6)
C. Caspersen
266
18-01-11
Velhængte bøffer - Hvor købes de? (9)
Martin
267
17-01-11
frostskader? (1)
268
17-01-11
Modning af granatæbler? (1)
Hans Paulin (...
269
16-01-11
hvor længe kan man gemme en ret med (0)
Anders T. Nie...
270
16-01-11
Webshops med mel (og mere...) (12)
Johan Holst N...
[256-270] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31962
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408173
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.