On 7 Feb., 17:35, Kim Schulz <k...@schulz.dk> wrote:
> On Mon, 7 Feb 2011 17:31:58 +0100
>
>
>
>
>
> Kim Schulz <k...@schulz.dk> wrote:
> > On Fri, 4 Feb 2011 06:43:07 -0800 (PST)
> > Janne <kongelun...@gmail.com> wrote:
>
> > > Er lige kommet hjem fra Burma/Myanmar. I Mrauk Oo fik jeg som
> > > tilbehør til rejecurry marinerede småbitte kartofler. På størrelse
> > > med grønne ærter faktisk.
>
> > > De smagte så fantastisk, at jeg spiste rejecurry to gange om dagen,
> > > mens jeg var der.
>
> > > Er der nogle der ved, om det er en speciel kartoffelart?
>
> > > De solgte dem på markedet, men jeg kan ikke huske at have set dem
> > > andre steder i Asien.
>
> > > Tror heller ikke, at jeg vil have tålmodighed til selv at dyrke dem..
> > > Er bare nysgerrig.
>
> > > Mvh. Janne
>
> > Det kunne ikke være det som kaldes thailandsk lille hvid eggplant
> > (aubergine)`Det er nemlig små hvide runde kugler som ofte benyttes i
> > asiatiske curries.
> > Her er stilken stadig på, men man kan få en fornemmelse af udseendet:
> >
http://www.simply-thai.com/thai-vegetable-main-images/makheua-khai-dt...
>
> > De bliver helt bløde når de bliver kogt med og har en mild. let bitter
> > nødde smag.
>
> > Kim
>
> Det kunne selvfølgelig også være Tofu Puffs som de vist spiser en del
> af i netop burma:
> Et billede hvor de kan ses:
http://farm5.static.flickr.com/4051/4256108552_72fb98536e.jpg
>
> De findes i mange størrelser.
>
> kim- Skjul tekst i anførselstegn -
>
> - Vis tekst i anførselstegn -
Nej - jeg fastholder det var kartofler. Kender godt ærteauberginer og
tofupuff. Er overbevist om det var minimini-kartofler, jeg spiste. Og
i øvrigt så på markedet. Men ellers tak for gode bud.
Mvh. Janne