/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
166
24-02-13
200
Østeuropæisk hvidkålssalat (5)
AnBi72
167
22-02-13
200
Opskrift på galopkringle (15)
alka
168
14-02-13
300
Nougat til overtræk (14)
Sandvad261
169
10-02-13
25
Speget lammekølle (4)
jensviggo
170
09-02-13
50
Til piaskov (6)
Sandvad261
171
08-02-13
50
Tip point til Sandvad261 (2)
fun2
172
02-02-13
300
Leverpostej (16)
frieda
173
25-01-13
200
Culottesteg. (12)
ebg_888
174
18-01-13
50
Marcipan : fra hård til blød (13)
lham
175
16-01-13
200
Tilbehør til rivejern. (13)
jøjø
176
06-01-13
100
vakkuumpakker-billige poser (10)
lham
177
05-01-13
200
Gas til brænder (6)
sonjor
178
05-01-13
500
Tager dansk supermarked røven på os? (30)
rotw
179
04-01-13
500
Jamie Oliver opskrift på dansk? (12)
Camillasmoster
180
29-12-12
200
rester af berberiand (12)
smuller54
[166-180] af 2084
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1005
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
844
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
560
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1393
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
676
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
562
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
809
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
686
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1774
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1744
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
584
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1936
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2106
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
860
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1715
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
391
20-10-10
Romanescokål - fascinerende flot frakt... (1)
Herluf Holdt,...
392
19-10-10
Røræg ved lav temperatur (1)
Hauge
393
19-10-10
Kommen /spidskommen (10)
Hauge
394
18-10-10
Restaurantforslag i København søges (4)
Jeppe Vesterg...
395
17-10-10
Den gode gryde til simremad på indukti... (2)
mogens
396
16-10-10
appelsin/choko-kagetvivl (3)
Ralph
397
15-10-10
Sous-vide med CroockPot? (2)
Emil
398
13-10-10
Diverse til barnedåb (1)
Allan Møller
399
11-10-10
Brød til madpakken (2)
Allan Møller
400
11-10-10
Gris og ko ? (2)
Allan Møller
401
11-10-10
Citronsyre (?) til hyldebærsaft. (16)
BK
402
10-10-10
Kitchenaid køkkenmaskine i Bilka (2)
Martin Larsen
403
10-10-10
Dele til køleskab (2)
Bo M. Mogensen
404
10-10-10
wasabi sådan (0)
smiley
405
08-10-10
God opskrift på brød? (9)
Klaus Andersen
[391-405] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408617
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.