S.B. har bragt dette til os:
> "Brian Vestergaard" <only4usenet@gmail.com> skrev i en meddelelse
> news:4d1a829d$0$5112$c3e8da3$efbdef2c@news.astraweb.com...
>> Max formulerede tirsdag:
>>> Hej Brian
>>>
>>>> Det må blive et med, tror jeg
>>>
>>>
>>> Så er standarden vel nærmest
>>>
>>>
http://www.bonisimo.dk/Opskrifter/Hvidvinsdampede_muslinger_Opskrift.aspx
>>
>> Ok, men er der ikke noget med en sort streng/tarm der skal fjernes fra
>> dyret inden det spises
>>
>> -- Venligst / regards
>> Brian Vestergaard (2620)
>
> Kom også lige til at savne en god musligesuppe, men i den der opskrift du
> sendte Max, er der lige noget jeg ikke helt forstår
> de skriver:
> Skyl og rens muslingerne i kold vand. Hvis de er åbne så prøv at banke let på
> dem, hvis de lukker sig sammen er de stadig levende og er ok at spise. Hvis
> de forbliver lukkede er de døde og skal smides ud.
>
> Skal man efter de har lukket sig, sidde og vente på de igen åbner sig, for at
> se om de er døde eller levende? Og hvis, hvor længe skal man så vente?
Smid kun muslinger der er lukkede i gryden.
Spis kun de, der er åbne, når du tager dem op af gryden.
vh
Jan
--
Jan Bøgh
Fotos:
http://album.boegh.net