/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
286
27-10-11
10
Makroner (3)
Sandvad261
287
26-10-11
100
Varmerist (7)
Sandvad261
288
22-10-11
100
DDV Plante 70 og almindeligt margarine (2)
toyota34
289
22-10-11
50
allegi (10)
joker138
290
16-10-11
100
Sprængt oksekød. (8)
jesper.s
291
13-10-11
152
jomfruhummer (6)
peggy1
292
13-10-11
50
Hasselb kartofler (10)
svendgiversen
293
13-10-11
300
Kartoffler opbevaring. (7)
Holst-Hansen
294
11-10-11
50
Zwilling knive (12)
Dipsey
295
04-10-11
343
ang.rugbrødsbagning ! (13)
lacra
296
02-10-11
100
Er rødbeden en roe ? (10)
winetaster
297
01-10-11
500
Også point for svaret til smuller54 (7)
bauchmann
298
30-09-11
500
Grovfranskbrød (15)
bauchmann
299
28-09-11
200
Vindruer (9)
frieda
300
23-09-11
100
En Fisk bageform (9)
Disi
[286-300] af 2082
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
991
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
821
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1379
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
672
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
534
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
780
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
656
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1744
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1730
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1909
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2100
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
855
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1709
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
211
26-03-11
Den bedste kaffe (17)
212
24-03-11
den nye madpyramide (13)
;o)-max-
213
21-03-11
Hvad er "TosseSaft"? (0)
Grisen Pigson
214
19-03-11
Macoroni & Chesse fra Kraft (1)
Jesper Haaber...
215
19-03-11
Kaffefilter til stempelkande (2)
Tyt og Jakob
216
19-03-11
Friturestegt Camenbert (8)
Jørgen
217
18-03-11
Kammusling (21)
Grethe Hoff
218
18-03-11
Uha da (1)
Kurt Lund
219
18-03-11
Pig, And & ´'Cat" (0)
Grisen Pigson
220
17-03-11
Kan fedtet fra oksekødssuppen bruges? (2)
221
17-03-11
Svin og Kylling ? (1)
Grisen Pigson
222
16-03-11
Hvad til Næste Jul? (2)
Grisen Pigson
223
15-03-11
Ny og lidt fyldigere kogebog (0)
Henrik
224
15-03-11
Ugens Ret! (0)
Grisen Pigson
225
14-03-11
bønner (7)
;o)-max-
[211-225] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408195
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.