|
| Zwilling knive Fra : Dipsey | Vist : 2343 gange 50 point Dato : 11-10-11 05:41 |
|
Hvad er forskellen på den 4 og 5 stjernede kniv ud over skaftet?
| |
| Kommentar Fra : sverola |
Dato : 11-10-11 15:14 |
|
Det er selve udformningen af kniven -det siges at den skulle være mere ergonomisk at arbejde med ( i længere tid)
Stålet er nop det samme men selve slibningen ,og blad faconen er speciell for denne knivtype.
| |
| Kommentar Fra : Dipsey |
Dato : 11-10-11 15:23 |
|
Jeg kan ikke tysk og synes ikke jeg er blevet klogere efter de andre svar. Hvilken en er bedst? prisen er underordnet..
| |
| Kommentar Fra : sverola |
Dato : 11-10-11 15:40 |
|
Prøv at bruge googles oversætter ....
Hvilken er bedst????
Tja ..jeg ville have valgt den 5 stjernede ...det virker som en professionel kniv.
Da jeg arbejdede som kok var der ikke så meget fancy at få fat desværre
| |
| Kommentar Fra : Dipsey |
Dato : 11-10-11 15:43 |
|
Det er bare meget at skulle oversætte.
Okay synes også 5 eren er pænest, mener bare at have hørt at det tyske stjerne system er omvendt :/
| |
| Accepteret svar Fra : svendgiversen | Modtaget 50 point Dato : 11-10-11 16:35 |
|
Nu var spørgsmålet jo forskellen på 4 og 5 stjernet Zwilling knive,
og jeg viste begge over for hinanden...
Selv har jeg ikke råd og appetit til så store stege, at jeg bliver træt ved langvarig brug,
men jeg vil alligevel foretrække 5 eren, den ligner mere de endnu bedre DreiZack knive jeg har.
| |
| Godkendelse af svar Fra : Dipsey |
Dato : 11-10-11 17:34 |
|
Tak for svaret svendgiversen.
| |
|
Selv tak,
og som sagt er DreiZack bedre end Zwilling, meine Meinung nach...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|