/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
241
09-06-12
300
Mørdej til linser. (6)
prio
242
06-06-12
100
Fairtrade kakao (11)
Unicum
243
03-06-12
100
Persille. (11)
prio
244
07-05-12
100
Opbevaring af bananer - tip (17)
prio
245
02-05-12
50
puck cream (4)
rasha01
246
25-04-12
10
Æggekage (5)
Westwod9830
247
17-04-12
40
Isenkram (13)
Itphonehome
248
08-04-12
100
Tip om kødmørner. (21)
ebg_888
249
01-04-12
20
Vietnamesisk dryp filter (5)
Jaimay
250
26-03-12
100
Røget torskerogn (5)
Nordsted1
251
18-03-12
100
Vanilie is (12)
susss
252
16-03-12
50
Kiks-kage (15)
nomore
253
13-03-12
50
Virker det? endnu. (9)
nomore
254
22-02-12
500
Opskrift på bearnaisesovs (6)
bauchmann
255
22-02-12
75
blendermotor lugter brændt - giftigt? (6)
jobestar
[241-255] af 2082
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
991
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
821
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1379
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
672
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
534
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
780
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
656
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1744
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1730
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1909
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2100
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
855
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1709
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
136
08-06-11
Hvad sker der med min nye surdej? (11)
Kurt Hansen
137
06-06-11
Kcal og fedtindhold i mad (20)
138
06-06-11
Pinto bønner, konserves, hvor købes Kb... (1)
hellerup
139
06-06-11
reklame (2)
;o)-max-
140
31-05-11
Dagens ret: Ph.d. i molekylesovs (1)
Kurt Hansen
141
28-05-11
Pizzasten - dårlig erfaring (18)
Steen F.
142
28-05-11
Hvide asparges ? (6)
Per
143
27-05-11
2 salater (0)
Bo M Mogensen
144
26-05-11
Kronhjortehals (2)
Vidal
145
26-05-11
vaniljestænger købes hvor? (13)
uh
146
25-05-11
Spisested Christiania (8)
Cykelsmeden
147
24-05-11
Kenwood KMC560 Køkkenmaskine? (1)
Martin Larsen
148
24-05-11
Restaurant på Bakken (3)
(-Peter-)
149
24-05-11
Perfekte, tynde og sprøde Pommes frittes (7)
Emil
150
23-05-11
Hvad hedder det? (Recola) (10)
Steen F.
[136-150] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408195
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.