|
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 26-03-12 20:56 |
|
Der er et svar her:
Citat http://www.kandu.dk/spg161279.aspx
Kan så fortølle dig igen at du pakker rogn ind i bagepapir og sætter en elastik om pakken.
Koger det i ca. 10 min.
Derefter pakker du det ud og ryger det.
Læg et godt lag savsmuld i din røgovn og fyld sprit i beholderen. Ryg det til savsmullet der brugt op. |
citatet er fra
http://www.kandu.dk/spg161280.aspx
| |
| Accepteret svar Fra : supermusen | Modtaget 100 point Dato : 27-03-12 06:34 |
|
Hej Nordsted1,
Jeg fandt lige denne opskrift til dig:
http://www.walter-lystfisker.dk/oprgrogn.htm
Min mor laver den mest fantastiske hjemmelavede remoulade. Hvis du er interesseret, så kan jeg godt bede hende om opskriften?
yummi yummi - det smager bare godt
Knuz fra
Supermusen (der er lidt forelsket - både i foråret og i en skøøn mand )
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 27-03-12 18:43 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|