/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
481
06-06-10
100
salat med jordbær-balsamico -gedeost (3)
hovsada
482
03-06-10
200
Redskab til at at toppen af et æg... (11)
Maleje
483
02-06-10
100
Hønsesalat. (23)
piaskov
484
01-06-10
100
Flødeboller med Agar Agar (23)
Sandvad261
485
31-05-10
100
Is eller sorbet (5)
Christa.N
486
30-05-10
100
Opskrift søges (12)
pifo
487
30-05-10
100
Kogt kylling? (12)
bruuno117
488
30-05-10
200
Flødebollerne væsker (18)
Sandvad261
489
23-05-10
100
Dårlig ARLA yoghurt (7)
tararam
490
19-05-10
100
Dybfrossen tun, hvor? (4)
vagnr
491
17-05-10
100
Gode frikadeller (3)
brorteil
492
17-05-10
10
Brorteil special (2)
smuller54
493
11-05-10
200
lammekølle (8)
peggy1
494
02-05-10
50
Vineddike og balsamico (10)
pifo
495
01-05-10
150
har jeg fortalt ? (10)
smuller54
[481-495] af 2082
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
652
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
820
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
899
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
607
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
858
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2136
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
678
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1515
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
826
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
955
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
804
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
987
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1203
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
876
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
798
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
16
05-11-11
Flødestuvet Blomkål med Pasta! (2)
Peter Nicolay...
17
04-11-11
Sesampasta (7)
Kurt Hansen
18
03-11-11
Hvorfor spiser de altid af samme talle... (12)
Børge
19
03-11-11
lamme kølle udebenet med fyld ? (10)
Bo M Mogensen
20
03-11-11
næsen op i numsen forhindrer allergi (2)
;o)-max-
21
03-11-11
Slip let materiale til dej (2)
Niels
22
02-11-11
Pesto holdbarhed (8)
Jørgen Farum ...
23
02-11-11
svineskank igen (2)
Aksel
24
02-11-11
Indkogning (15)
25
02-11-11
Navn på ost (6)
Max
26
31-10-11
Menu til 30-års fødselsdag (12)
Hauge
27
31-10-11
Erfaring med is maskine (17)
;o)-max-
28
29-10-11
Lage til kryddersild (21)
Aksel
29
25-10-11
Lammebryst-og slag (2)
Aksel
30
25-10-11
Tanqueray No Ten. (4)
Spørgeren
[16-30] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408182
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.