/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
481
09-06-10
50
Hvordan er det nu lige med Coca Cola (10)
pifo
482
06-06-10
100
salat med jordbær-balsamico -gedeost (3)
hovsada
483
03-06-10
200
Redskab til at at toppen af et æg... (11)
Maleje
484
02-06-10
100
Hønsesalat. (23)
piaskov
485
01-06-10
100
Flødeboller med Agar Agar (23)
Sandvad261
486
31-05-10
100
Is eller sorbet (5)
Christa.N
487
30-05-10
100
Opskrift søges (12)
pifo
488
30-05-10
100
Kogt kylling? (12)
bruuno117
489
30-05-10
200
Flødebollerne væsker (18)
Sandvad261
490
23-05-10
100
Dårlig ARLA yoghurt (7)
tararam
491
19-05-10
100
Dybfrossen tun, hvor? (4)
vagnr
492
17-05-10
100
Gode frikadeller (3)
brorteil
493
17-05-10
10
Brorteil special (2)
smuller54
494
11-05-10
200
lammekølle (8)
peggy1
495
02-05-10
50
Vineddike og balsamico (10)
pifo
[481-495] af 2083
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
994
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
829
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1384
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
674
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
544
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
791
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
666
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1756
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1732
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
580
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1918
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2102
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
857
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1711
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
166
04-05-11
Smørrebrødspapir igen-igen EFTERLYSNING (21)
Heidi, Mivers...
167
04-05-11
Salt er sundt ? (21)
;o)-max-
168
03-05-11
"svejse" fryse poser (0)
Bo M Mogensen
169
03-05-11
hakke bøffer (3)
taarnborgvej@...
170
01-05-11
Ramsløg og hvidløg og noget (4)
Jens Bruun
171
30-04-11
Erfaring med mikrofiber klude som "kar... (1)
Ditte
172
29-04-11
Jernpande afgiver smag (2)
Martin Bak
173
28-04-11
pølser og penge (regnvejrsdag) (4)
;o)-max-
174
27-04-11
Omkring kinesisk mandolinjern (2)
Max
175
27-04-11
Sensorisk kogebog med fisk i fokus (5)
Henrik
176
26-04-11
Gaspakket kød fra Coop (7)
Henrik
177
25-04-11
Elkedel der ikke bliver utæt (8)
Martin Larsen
178
24-04-11
Birkes (5)
179
24-04-11
Smørrebrødspapir i ark? (11)
Heidi, Mivers...
180
24-04-11
Hvilken kaffe kværn? (10)
Peter Jensen
[166-180] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177468
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408286
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.