/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1438
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
537
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
922
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3594
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
835
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1044
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
907
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
704
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
578
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1502
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
674
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2168
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
687
opvask
aasenissum
389
03-01-06
643
gåselever
akrolle
390
23-12-05
912
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
2011
29-03-08
Åh Broccoli-salatan igen. (8)
Cindy
2012
29-03-08
margretheskåle + varme (6)
(-Peter-)
2013
28-03-08
Vin. La Rioja Alto, Reservo 904. Cosec... (6)
Leif Langgaard
2014
27-03-08
hvordan?? (23)
marlene
2015
27-03-08
Hvordan og med hvad gøres dette ! (9)
Peter Marker
2016
27-03-08
Induktion - for store pander? (15)
Heidi
2017
27-03-08
ris og tonka (0)
Anders Halsko...
2018
27-03-08
Induktion - er det værd at købe? (31)
Morten
2019
26-03-08
Bo Bech Lakse og løgsuppe opskrift vis... (4)
Lynge-Nielsen
2020
23-03-08
Skumle rester :-) (8)
Fister Løgsovs
2021
23-03-08
marineret kød (0)
marlene
2022
23-03-08
Nu fik vi lavet skinke med appelsinmar... (5)
Jesper Nielsen
2023
22-03-08
Røræg til røget ål (9)
2024
21-03-08
Røde Æg ? (27)
Harry Lund
2025
20-03-08
Confit de canard - for syttende gang (2)
Jens Bruun
[2011-2025] af 12878
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.