/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skumle rester :-)
Fra : Fister Løgsovs


Dato : 23-03-08 20:30

Sidder netop og fortærer en grillet flæskesteg med flødekartofler, fra
2 forskellige dage, gemt i hhv. køleskab og fryser, og det smager så
fuglene synger.
Andre dage ynder jeg rester af en grillet steg, hvilken som helst, med
pasta, Bearnaise og surt.
Lettere skummelt, men reglerne bliver sgu lettere ophævet, i mit
køkken, når det er rester.
Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
servere for gæster)?
Kai



 
 
Max (23-03-2008)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 23-03-08 21:08

Hej Kai

> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?

Ja, her i huset hedder det "ost på og ind i ovnen" :)

--
Mvh Max



Trine Kornum Christi~ (23-03-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 23-03-08 21:24

"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> writes:

>> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
>> servere for gæster)?
>
> Ja, her i huset hedder det "ost på og ind i ovnen" :)

Her går det under navnet "Tømt køleskab" og ender typisk også i ovnen.
Men nogen egentlig fast "opskrift" på rester har jeg ikke.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

-= JF =- (23-03-2008)
Kommentar
Fra : -= JF =-


Dato : 23-03-08 21:24

Fister Løgsovs skrev:
> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?

Okke-ja
Her i huset hedder retten "Tøm køleskabet", og den får vi de dage vi
ikke har fået taget noget ud af fryseren, og ikke har handlet.
Jeg kan ikke lige på stående fod komme i tanke om hvilke kombinationer
der kommer ud af det - men tro mig... Strange things are happening

--
Mvh. John

The only reason I would take up exercising is
so that I could hear heavy breathing again.

Ole Christiansen (24-03-2008)
Kommentar
Fra : Ole Christiansen


Dato : 24-03-08 08:26


"Fister Løgsovs" <None@invalid.za> skrev i en meddelelse
news:mn.bccd7d830948e6d5.88596@invalid.za...
> Sidder netop og fortærer en grillet flæskesteg med flødekartofler, fra 2
> forskellige dage, gemt i hhv. køleskab og fryser, og det smager så fuglene
> synger.
> Andre dage ynder jeg rester af en grillet steg, hvilken som helst, med
> pasta, Bearnaise og surt.
> Lettere skummelt, men reglerne bliver sgu lettere ophævet, i mit køkken,
> når det er rester.
> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?
> Kai
>
>
>
Mad skal ikke smides ud. Det skal skides ud. (fra en gammel kok)

f. eks. dette link:

http://chinesefood.about.com/od/westernhol/tp/leftover-ham.htm?nl=1

Mvh Ole



Inger D. (26-03-2008)
Kommentar
Fra : Inger D.


Dato : 26-03-08 17:31


> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig ville
> servere for gæster)?

Hvis vi har rester af kødsovs eller gryderet og kartoffelmos, laver vi
væltet lokum:
Sovsen nederst i et fad, mosen ovenpå og evt. lidt parmesan på toppen og så
i ovnen 30 min.
Det kan med fordel samles, når man pakker maden sammen, så det er lige til
at smide i ovnen.

Jeg vil dog gerne servere det for gæster

Inger D.



Tove Krieger (26-03-2008)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 26-03-08 22:40

"Inger D." <blabla@no.no> skrev i en meddelelse
news:47ea79a3$0$90276$14726298@news.sunsite.dk
>> Spiser du/i nogen himmelske cocktails af rester (som i aldrig
>> ville servere for gæster)?
>
> Hvis vi har rester af kødsovs eller gryderet og kartoffelmos,
> laver vi væltet lokum:
> Sovsen nederst i et fad, mosen ovenpå og evt. lidt parmesan på
> toppen og så i ovnen 30 min.
> Det kan med fordel samles, når man pakker maden sammen, så det er
> lige til at smide i ovnen.
>
> Jeg vil dog gerne servere det for gæster
>
> Inger D.

Den fremgangsmåde benytter jeg mig også af en gang imellem. Vi
plejer gerne at kalde det "hele ugen i brun sovs", det smager ganske
fortræffeligt.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Max (26-03-2008)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 26-03-08 22:43

Hej Tove

> Den fremgangsmåde benytter jeg mig også af en gang imellem. Vi
> plejer gerne at kalde det "hele ugen i brun sovs", det smager ganske
> fortræffeligt.

Ja, ugen der gik eller kød i mørke :)

--
Mvh Max



Tove Krieger (26-03-2008)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 26-03-08 22:46

"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:47eac3a8$0$15897$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
> Hej Tove
>
>> Den fremgangsmåde benytter jeg mig også af en gang imellem. Vi
>> plejer gerne at kalde det "hele ugen i brun sovs", det smager
>> ganske fortræffeligt.
>
> Ja, ugen der gik eller kød i mørke :)

Ja, kært barn har mange navne


--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste