/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
691
04-03-09
100
flydende margarin (5)
Vonna
692
04-03-09
500
Hvorfor skal brød hæve 2 gange (20)
ElseR
693
01-03-09
100
Persillehakker i opvasker (13)
CCjunior
694
25-02-09
100
Forslag? :) (14)
piratfizken86
695
22-02-09
100
Hjælp til Jamie Oliver pande (14)
bassenborg
696
21-02-09
20
hellebirgitte kig lige her. (6)
piaskov
697
18-02-09
50
skimmel på surdejg (9)
ladegard
698
17-02-09
100
rugbrødsopskrift fra brugsen (8)
hightowernr1
699
13-02-09
500
tør øjnene sp4nker (6)
Kortoververden
700
13-02-09
60
fried chicken (12)
marleneb
701
09-02-09
10
Forslag til dessert? (10)
hojriiskim
702
09-02-09
60
Salat m. dressing som tilbehør (11)
hojriiskim
703
06-02-09
100
Ffriturestegte fiskefileter (4)
kipumi
704
06-02-09
50
Andre end ARLA (21)
toyota34
705
05-02-09
65
Mager ost der smager (14)
svendgiversen
[691-705] af 2084
side :
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
713
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
874
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
942
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
642
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
918
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2174
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
707
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1547
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
886
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
1007
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
847
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1040
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1261
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
919
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
838
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
31
23-10-11
Slagtning af svin (4)
Kim
32
23-10-11
Glæd jer til 1. novemeber ... (0)
Henry Vest
33
21-10-11
Hvilken udskæring til hakket kød? (11)
Martin Larsen
34
21-10-11
Ny lammetråd (3)
Kurt Hansen
35
20-10-11
Absolut vodka udenlandske edition købe... (2)
Karsten H. La...
36
15-10-11
Forloren hare. (48)
Carsten Stage
37
15-10-11
Ny køkkenmaskine, Braun K3000? (0)
Ole Pedersen
38
14-10-11
Lamme kølle dagen der på (7)
Bo M Mogensen
39
14-10-11
Varedeklarationer (3)
Carsten Stage
40
12-10-11
Kan gær fryses? (14)
kristian mika...
41
11-10-11
rengøring af stenmorter (12)
Kirsten Marker
42
11-10-11
sødemidler (30)
;o)-max-
43
08-10-11
Skærke retter? (3)
David Schjelde
44
05-10-11
Glemt proptrækkeren? (3)
Aksel
45
03-10-11
Kvalt i et stykke kød (0)
Kurt Hansen
[31-45] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408818
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.