|
| Accepteret svar Fra : annekrine | Modtaget 110 point Dato : 06-02-09 21:37 |
|
Jeg har arbejdet i køkken - og har stegt massevis af fiskefilletter i frituren.. Det er bare sådan med frituresteget mad - at det skal spises med det samme... Ellers skal du gøre det at du tøer dem op - så skal de ikke stege så længe - og I når ikke at komme til at lugte helt så meget??... det erlige mit bedste bud......
Måske der er andre der har bedre? :)
MVH Anne Katrine
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 06-02-09 22:12 |
|
Kan kun give annekrine ret,
Når vi steger fiskefilleter, står vi ude på den overdækkede terrasse og steger dyrene, måske du kan gøre det samme??
Stort tillykke med manden, håber i får en hyggelig dag
| |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 07-02-09 00:01 |
|
Min mor arbejdede i et køkken og der skulle der også laves fiskefileter
Hum havde et højkantet ildfast fad til ovnen og i der kom hun friture og i det stegte kun fiskene Ovnen skulle være varm, men fiskene var sprøde og du begrænser svineri og lugt, kun skal i gøre ovn ren næste dag. Men det er måske bedre end hele køkkener,
Held og lykke med det.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|