/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
31
02-12-16
100
Rugbrød MED gær UDEN hvedemel (12)
helpmeifyoucan
32
01-12-16
100
Gryder (13)
omahexen
33
03-11-16
120
Suppe, steg og is (11)
svendgiversen
34
09-07-16
300
Almindelige eller glas kartofler. (24)
vedikkealt
35
14-06-16
100
Ikke surrøget (14)
svendgiversen
36
04-06-16
100
Ankarsrum Assistent (9)
Sandvad261
37
02-06-16
100
Syltede cherrytomater (røde) (5)
jesper.s
38
31-03-16
50
Bagemaskine (6)
mig-selv
39
23-03-16
85
Velegnet til induktion (15)
svendgiversen
40
04-02-16
200
Trykkoger opskriftbog (7)
jesper.s
41
25-01-16
84
wokmad (9)
svendgiversen
42
07-01-16
200
Kniv til at fjerne ribben (3)
jesper.s
43
16-12-15
100
Tips til Bøf stroganoff (11)
lham
44
09-12-15
50
Kakao - uden bundfald? (14)
ingelein
45
08-12-15
100
Marcipan -holdbarhed (7)
lham
[31-45] af 2082
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1386
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
527
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
911
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3568
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
804
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
990
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
876
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
654
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
566
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1470
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
662
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2146
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
676
opvask
aasenissum
389
03-01-06
586
gåselever
akrolle
390
23-12-05
882
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
331
03-12-10
Flæskesteg: T-21 days (:>) (0)
€:-}
332
02-12-10
Pakkemetode gør kødet tørt, sejt og sm... (1)
Henrik
333
01-12-10
kogebog for diabetikere (2)
334
01-12-10
Re: ravigottesauce (0)
Frank Løkkeg...
335
01-12-10
Re: ravigottesauce (0)
Frank Løkkeg...
336
01-12-10
ravigottesauce (3)
Frank Løkkeg...
337
01-12-10
Opbagt sovs - er der nogen kemiske eks... (1)
Bertel Lund H...
338
30-11-10
Re: Bakterier i vand (1)
Frank Løkkeg...
339
30-11-10
Sovs (11)
Niels
340
30-11-10
Hvad koster en hare? Og hvor køber man... (12)
jim
341
29-11-10
pizza i Alborg? (2)
cykelsmeden
342
29-11-10
En kættersk tanke - Jule Pizza (7)
Henning
343
28-11-10
Eller bare almindelige 'dumske' FRIKAD... (0)
€:-}
344
28-11-10
Eller skal vi tage ANDEEESTEG? (0)
€:-}
345
28-11-10
Jubiii, kun 4 uger til FLÆÆÆSKESTEGEN (0)
€:-}
[331-345] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408178
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.