/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1433
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
534
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
919
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3590
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
829
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1036
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
902
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
694
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
574
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1496
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
671
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2165
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
683
opvask
aasenissum
389
03-01-06
634
gåselever
akrolle
390
23-12-05
907
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
771
772
773
774
775
776
777
778
779
780
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
11611
29-12-01
Bærkompot (2)
Kristine Pede...
11612
29-12-01
culottesteg (5)
mimi
11613
29-12-01
Sønderjydske kålpølser i Aalborg? (3)
Bess
11614
29-12-01
Oksehøjreb (3)
Jan Bang Jensby
11615
29-12-01
Bittermandler (3)
Jørgen Hess
11616
28-12-01
Fondue, olie hvilken? (3)
izeqb
11617
28-12-01
Odense marcipan Fabrik (0)
Kim Juul
11618
28-12-01
Fondue (2)
otn
11619
28-12-01
Gratinerede hummerhaler (0)
Fischer & Døs...
11620
27-12-01
Gode catering erfaringer (3)
Anders Buch
11621
27-12-01
Holdbarhed af champagne (0)
H. Olesen
11622
27-12-01
sovs (1)
Palle & Charl...
11623
27-12-01
Chokolademouse alá Klaus Meyer (2)
Ravn
11624
27-12-01
Mascarpone (2)
thomas
11625
27-12-01
Plastic-dims i øllen? (12)
Jesper
[11611-11625] af 12878
side :
771
772
773
774
775
776
777
778
779
780
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408879
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.