/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
714
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
881
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
947
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
646
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
924
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2177
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
710
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1551
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
891
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
1014
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
850
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1045
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1266
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
923
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
842
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
9901
28-12-02
Forskellen på olivenolie og ekstra jom... (3)
BB
9902
28-12-02
indbagt is (3)
Jens Knage
9903
28-12-02
Hvad og hvordan? (3)
Bitten
9904
28-12-02
Kransekagelængde....hvordan er det man... (6)
Niels L.
9905
28-12-02
wienersalat (4)
Robert Pedersen
9906
28-12-02
Varm ovmbagt laks? (2)
Torben Olsen
9907
28-12-02
Indisk/Pakistansk restaurant ? (3)
aw
9908
28-12-02
Nytårsmenu - oksemørbrad (14)
Jan Bang Jensby
9909
28-12-02
Rejepate (Oversættelse) (3)
netper
9910
27-12-02
Natmad til nytårsaften ?? (1)
Den usynlige
9911
27-12-02
Primitivo fra hælen (6)
ole
9912
27-12-02
Absinth - ide til drink? (4)
Keld
9913
27-12-02
Forret med Serrano-skinke (2)
Keld
9914
27-12-02
Krydderier nedfryses ? (5)
Jakob Munck
9915
27-12-02
krydderi.... (1)
Sabina Hertzum
[9901-9915] af 12878
side :
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177556
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408865
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.