Jeg skal lave brunch på søndag, og har lige et par spørgsmål,
som jeg ikke har kunnet finde svar på andre steder.
Hvad forhold skal man nogenlunde blande appelsinsaft og
"champagne" i? Jeg er godt klar over at det afhænger af smag,
men er det normalt at det skal smage mest af appelsin, eller
skal boblerne i "champagnen" være mere fremtrædende?
Serverer man i øvrigt dette til alle retterne, eller er det mere
beregnet som en slags velkomstdrink? Og hvis det ikke er
til alle retterne, hvad ville i så servere til nedenstående? (ikke
nødvendigvis i den rækkefølge)
røræg med pølser og bacon (måske tomater)
brød med lidt forskelligt pålæg
frugtsalat,
muffins med bær
hjemmebagt valnøddebrød med forskellíge oste (ville det
passe bedre med en rødvin hertil?)
På forhånd tak for forslag.
--
Mvh. Heidi
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk