On Sun, 21 Oct 2001 19:26:48 +0200, "Michael Petersen"
<andgm@post9.tele.dk> wrote:
>Jeg vil her igennem prøve at komme med et indlæg om vores madkultur.
>Den er heldigvis ved at tage en drejning over mod det Asiatiske mad køkken,
>jeg har selv gået til madlavning i orientalsk madkunst bla. fra sri lanka,
>Thailand og kinesisk.
>Jeg syntes det er dejlig mad godt nok er der nogle retter som kan tage lang
>tid at forberede, men til gengæld er maden yderst velsmagende og desuden
>hedder det sig at mange af de krydderier som man bruger er sundt både for
>krop og sjæl.
Meget dansk mad tager også lang tid at lave, mad der er lavet af gode
råvare og med omhug smager da generalt godt. Nogle er til masser af
kryderier og andre er til fære det er der vel intet galt i ?
>Den gamle dags mad som vi spiser i dag er ved at være lidt kedelig, bla. er
>det næsten altid noget med sovs og kartofler, jeg har selv en søn som er
>meget glad for sovs og kartofler, men derfor ville jeg gerne prøve at lære
>ham at spise lidt andet.
Vi får generalt "gammel dags mad" eller også tillemper jeg
forskellinge opskrifter så de svare til vors årtids grøntsager, så
selvom vi er glade for sovs får vi både ris og pasta, det smager jo
også godt til sovs
>Der er ikke noget så godt som en god gang stærk wok mad lavet ud fra ens
>egen opskrift.
Lad vær med at få mavesår
for så må du nok skære ned på det
stærke.....
Mvh
Winnie
Med venlig hilsen
Winnie Henriksen