/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kageopskrifter med græskar søges
Fra : Ploef & Ploefine


Dato : 21-10-01 16:52

Vi søger en opskrift af en eller anden form, så vi kan få brugt fyldet fra
græskaene til noget fornufdigt...

Der må da være en eller anden der har en....

På forhånd tak !
--
Regards
/Ploef & Ploefine

ICQ# 48958210
SMS: 20820809@note.sonofon.dk
MAIL ploef@mail.dk
HOME http://start.at/ploef

Check out http://www.foreningen-af-underkendte-genier.dk/



 
 
Niels Jacobsen (20-10-2001)
Kommentar
Fra : Niels Jacobsen


Dato : 20-10-01 17:09


"Ploef & Ploefine" <ploef@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3bd19dbd$0$723$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi søger en opskrift af en eller anden form, så vi kan få brugt fyldet fra
> græskaene til noget fornufdigt...
>
> Der må da være en eller anden der har en....
>
> På forhånd tak !

www.appetit.dk er der aktuelt mange opskrifter med græskar.


--
Med venlig hilsen
Niels
malgré-tout burmeser
http://dk.photos.yahoo.com/niels_k_jacobsen




Peter Makholm (20-10-2001)
Kommentar
Fra : Peter Makholm


Dato : 20-10-01 17:12

"Ploef & Ploefine" <ploef@mail.dk> writes:

> Der må da være en eller anden der har en....

Der er masser. Søg på google efter 'pumpkin pie recipe'. Der er mange
mulige opskrifter både normale samt kaloriefattige, diabetes- og
veganerudgaver.

--
Når folk spørger mig, om jeg er nørd, bliver jeg altid ilde til mode
og svarer lidt undskyldende: "Nej, jeg bruger RedHat".
-- Allan Olesen på dk.edb.system.unix

Kim Juul (21-10-2001)
Kommentar
Fra : Kim Juul


Dato : 21-10-01 12:38


"Ploef & Ploefine" <ploef@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3bd19dbd$0$723$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi søger en opskrift af en eller anden form, så vi kan få brugt fyldet fra
> græskaene til noget fornufdigt...
>
> Der må da være en eller anden der har en....
Jeg mener denne opskrift har været vist her i gruppen før

Græskarkage m/kardemomme:
(1 stk)

125 g smør (blødgjort)
1¼ dl farin
2 æg
3 dl hvedemel
1½ tsk bagepulver
1½ tsk stødt kardemomme
2 dl (200 g) kold, kogt græskar, moset
2 spsk lys sirup
1¼ dl (100 g) udstenede dadler, hakkede

Ovnen forvarmes til 180°. En dyb randform (20 cm) smøres.
Kom alle ingredienserne i en stor skål og pisk dem sammen med håndmixer
på trin. Sæt hastigheden op til trin 2 og pisk i yderligere 2 min, el.
til dejen er glat og har skiftet farve.
Dejen kommes i formen, overfladen glattes med en spartel, og kagen bages
i 40 min, eller tilder ikke hængernoget ved et grillspyd, der stikkes
ind i kagens midte. Sættes til side i 5 min, inden den vendes ud på en
rist til afkøling. Pudres med flormelis eller dækkes med glasur.
---

Til fx 1 græskarbrød (1100-1200 g): bruges ca. 300 g kogt/håndvarmt,
moset græskar. Kernerne kan bruges til at drysse ovenpå.


Kim Juul



KA (21-10-2001)
Kommentar
Fra : KA


Dato : 21-10-01 12:44

Hejsa !

Jeg har selv tænkt mig at forsøge mig med denne pie. Jeg har fundet
opskriften på nettet, den skulle stamme fra "Mad magasinet, oktober 2000"

Venlig hilsen
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And



Amerikansk Pumkinpie.
Ca. 8 personer.

Tærtedej :

225 g mel
1 æggeblomme
75 g sukker
125 g koldt smør

Græskar puré :

600 g græskar i små stykker - uden skal & kerner

Kagefyld :

3 dl græskarpuré
1 dl fløde
1 1/2 dl mælk
1 dl ahornsirup
1/2 dl brun farin
1/2 dl sukker
4 æg
2 spsk mel
1/4 tsk stødt muskatnød
1/4 tsk stødt ingefær
3/4 stødt kanel

Tilbehør :

Flødeskum eller vanilleis

Fremgangsmåde :

1. Tærtedej :
Sigt melet ud på bordet. Lav en fordybning i midten og læg en æggeblomme,
sukker og små stykker af smør. Ælt alt sammen til en glat dej, form det til
en kugle som stilles koldt 30 min.
Mørdejen trykkes ud i en en smurt tærteform ( 25 cm i diameter ).
Lav en høj kant og skær det overskydende dej fra. Prikkes med en gaffel, og
bages ved 200 grader ca. 12-15 min - til den er gylden.

2. Græskarpuré :
Fordel de mindre stykker græskar i en bradepande, med bagepapir. Bag dem ved
125 grader i 2 timer, sluk herefter ovnen og lad dem stå i ovnen til tørre i
ca. 1 time. Blend græskarstykkerne til det er puré.

3. Kagefyld :
Varm græskarpuréen op i en gryde, kom fløde og mælk i, og rør til det er en
ensartet masse. Det må ikke koge.
I en skål røres æg og sukker sammen. Pisk de tørre ingredienser i - undtagen
mel. herefter tilsættes mel og sirup i dejen. Rør i æggemassen, mens den
varme græskarpuré hældes i æggemassen i en tynd stråle. Kom fyldet i
tærtedejen. Bages midt i ovnen ved 160 grader i ca. 50-55 min.
Afkøles.

Tip:
Den overskydende dej kan evt. bruges til at lave blade til pynt på pien.







Peter W. Bosse (22-10-2001)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 22-10-01 03:44

"Ploef & Ploefine" <ploef@mail.dk> skrev i meddelandet
news:3bd19dbd$0$723$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi søger en opskrift...

Det ville være rart, om du indstillede "dato og tid" på din pc korrekt.

--
Mvh.
Peter W. Bosse



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408876
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste