Hej Gitte
Tak for opskriften. Den er afprøvet nu og det blev næsten som forventet. Jeg
lavede den nøjagtig som du skrev. Men jeg tror at man kan varierer på mange
måder med den.
hilsen Jytte
Gitte Sørensen <gitte@superbruger.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:hih0tts3jnmkar3plj3p7dqtlot8vjmggt@4ax.com...
> Thu, 18 Oct 2001 10:23:10 +0200, skrev "Jytte Thrane"
> <jjhornum@mail.tele.dk> :
>
> >Har nu tjekket syltebogen. Der var den desværre ikke.
>
> Nej, det har du da ret i !!
> Jeg har nu frundet opskriften blandt alle mine gamle udklip. Den
> indeholder ikke chili, men jeg kunne ofrestille mig, at den kunne få
> et lækkert "pift", hvis du tilsatte et par finthakkede friske
> chilipebre.
>
> 4 agurker (ca. 1 kg ialt)
> 3 løg
> 1 gul peberfrugt
> 1 rød peberfrugt
> 1 grøn peberfrugt
> Lage af:
> 3 dl eddike
> 150 g sukker
> 1 spsk gul sennepskorn
>
> Peberfrugterne skylles, deles og frøene og frøstolen fjernes.
> Frugtkødet hakkes.
> Løgene hakkes.
> Begge dele overhældes med kogende vand og trækker i 10 min., hvorefter
> vandet hældes fra.
> Imens er agurkerne skyllet og hakket.
> Lagen koges op af eddike, sukker og sennepsfrø og heri kommes alle de
> hakkede ting. Det hele småkoger til en "grød" i 20 min. Rør af og til.
> Hvis det bagefter skal opbevares udenfor køleskab, skal der tilsættes
> flydende konserveringsmiddel.
> Hældes på rene glas, der lukkes mens de er varme.
> Ifølge opskriften kan agurkemosen også fryses.
>
> --
> Gitte Sørensen news@gittes.dk
>
> Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
> rejser og madopskrifter
http://home.worldonline.dk/~cgsorens