/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rødvinssauce...
Fra :
Michael Alstrup
Dato :
16-10-01 10:20
Hej i gruppen....
Jeg kunne godt tænke mig en opskrift af en rødvinssauce...er der mon nogle
der kan hjælpe..??
Mvh
Michael
K.G. (
16-10-2001
)
Kommentar
Fra :
K.G.
Dato :
16-10-01 10:44
Hej Michael ....
Du finhakket 2 store løg samt tilsvarende mængde Champignonce
dette ristes kraftigt i Margarine - du tilsætter ½ l rødvin lader dette
koge i 10 min - svagt - og tilsætter så ½ liter boullion evt. fra terning
....
lad ikke dette koge - men ikke for længe.
Nu jævner du det som almindelig sovs med en melbolle eller hvordan
du nu normalt jævner sovs ... tilsæt farve
Tilsmager med salt og peber og evt. lidt rødvin ....
Ikke en helt original opskrift men en god Sovs ...
Velbekomme
K.G.
Charlotte & Jesper (
16-10-2001
)
Kommentar
Fra :
Charlotte & Jesper
Dato :
16-10-01 10:52
Når jeg laver rødvinssauce bruger jeg altid rigeligt med rødvin. Helst en
hel flaske.
I gryden med den, derefter skalotteløg, gulerødder, blegselleri og lidt
tomatpure. Det krydres med laurbærblade og hele peberkorn. Det hele
småsimre i en time, hvorefter det sies, og saucen koges ind til 2 dl.. Lige
inden det serveres piskes en god klat kold smør i, saucen må derefter ikke
koge.
Venlig hilsen
Jesper
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408876
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.