Jan Boegh wrote:
> > Der har været en diskussion af emnet på alt.food.wine, hvor nogle
> > af kemi-nørderne hævdede at det handlede om hvad, der i
> > øvrigt havde været en tur i munden. Altså ikke en egenskab
> > ved vinen men ved det måltid, hvor den blev indtaget.
> Jeg har lige indtaget et måltid hvori indgik hjemmerørt hvidløgs-
> mayonaise og konstaterer at vi alle nu er ganske blå på tunge
> og tænder. Og rødvinen var en Grand-Puy Ducasse '89 (Pauillac) -
> en vin, hvis kvalitet nok ikke kan anfægtes, så jeg gætter på ægget i
> mayo'en.
Hej Jan
Tak for svar. Da jeg væddede med min ven sagde jeg:
Jeg spør' da bare i mad+drikke og så kommer svaret fra Jan Bøgh
Men jeg ville gerne have at du skrev at det var helt udelukket
at det var et farvestof der var årsag til den blå tunge.
Det kan jeg nu heller ikke forestille mig, så jeg tager dit
svar som bevis på at jeg har vundet væddemålet.
Menu: And med æbler, stegt ved 165° i 2 1/5 time
Brune og hvide kartofler
Sovs af anden
Rødkål
Råkost af æbler, gulerød og hvidkål.
--
Mike
http://home2.inet.tele.dk/kautaq