Thu, 11 Oct 2001 22:37:46 +0200, skrev "Bolette Nielsen"
<Bobo@kimj.dk> :
>Er der nogen der har en (god) opskrift på hvidløgsrejer i varm olie?
Her har du opskriften på de rejer, men får serveret ved Solkysten.
GAMBAS PIL PIL (Spanske rejer)
Pr. person:
10 - 12 pillede rejer (ikke for små)
1 fed hvidløg i tynde skiver
1 - 2 hele tørrede chilipeber
salt - cayennepeber
Olivenolie
Læg rejerne i en lille ildfast skål (ca. 10 cm i diameter) - én skål
pr. person.
Læg hvidløg og chilipeber ved og drys med lidt salt og evt.
cayennepeber (alt efter hvor stærkt man vil have det).
Olivenolie hældes over, så rejerne lige er dækket.
Skålene sættes i ovnen ved 225 - 250 grader, så olien kommer til at
koge.
Serveres straks med hvedebrød til, som man dypper i olien, så man får
det med op.
--
Gitte Sørensen news@gittes.dk
Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
rejser og madopskrifter
http://home.worldonline.dk/~cgsorens