"Kristina Søndergaard" <Kristina_sondergaard@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:9opbo3$2osf$1@news.cybercity.dk...
> jeg har lige fået en pose bosninsk vegeta-krydderi foræret og er ikke helt
> klar over dets funktion
> - er det blot et bosninsk alternativ til maggi-terningen eller bruges det
på
> en speciel måde?
Det kan ikke rigtig bruges alene som buillon, det er nærmere en slags
smagsforstærker, nærmest at sammenligne med det "aromat" min mor pøsede på
vores kylling i 70'erne. Det består primært af salt og msg, med en symbolsk
mængde tørrede grøntsager tilsat, samt gul farve. De opskrifter jeg har set,
som bruger det, tilsætter en-to spiseskefulde til f.eks. saucer, farcerede
peberfrugter, og den slags. Det kan være meget godt til at give en kedelig
sauce et kick, men min pose har holdt i tre år nu, så jeg er ikke en flittig
bruger.
Prøv at se på
http://www.tvmidtvest.dk/sw556.asp
MVH
Peter