/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
vegeta-krydderi
Fra : Kristina Søndergaard


Dato : 25-09-01 08:29

jeg har lige fået en pose bosninsk vegeta-krydderi foræret og er ikke helt
klar over dets funktion
- er det blot et bosninsk alternativ til maggi-terningen eller bruges det på
en speciel måde?

mvh kristina nr. 1



 
 
Neta & Peter (25-09-2001)
Kommentar
Fra : Neta & Peter


Dato : 25-09-01 08:59

"Kristina Søndergaard" <Kristina_sondergaard@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:9opbo3$2osf$1@news.cybercity.dk...
> jeg har lige fået en pose bosninsk vegeta-krydderi foræret og er ikke helt
> klar over dets funktion
> - er det blot et bosninsk alternativ til maggi-terningen eller bruges det

> en speciel måde?

Det kan ikke rigtig bruges alene som buillon, det er nærmere en slags
smagsforstærker, nærmest at sammenligne med det "aromat" min mor pøsede på
vores kylling i 70'erne. Det består primært af salt og msg, med en symbolsk
mængde tørrede grøntsager tilsat, samt gul farve. De opskrifter jeg har set,
som bruger det, tilsætter en-to spiseskefulde til f.eks. saucer, farcerede
peberfrugter, og den slags. Det kan være meget godt til at give en kedelig
sauce et kick, men min pose har holdt i tre år nu, så jeg er ikke en flittig
bruger.

Prøv at se på http://www.tvmidtvest.dk/sw556.asp

MVH

Peter





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408873
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste